12

,,Козяк,, 15

преди 4 години

Абе то и злоупотреба с ЕГН-тата хакнати от НАП нямаше,ама...

11

Анонимен

преди 4 години

Свинско с африканска чума не се продава - гаранция от Живко Суджука!

10

antrazit

преди 4 години

Още миналата година имаше забрана за вакрване на месо от Румъния заради АЧС. Познайте един месец след забраната ,в големите супермакети имаше на промоция свинсо от Румъния и народи граби на безценица . Отдавна сме захранени с нея .

9

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Да , не с е продава.... в Германия , Франция .... в *** - царството нанбездарниците и печалбарите !!!! До края на годината ще изядеме всичко

8

Анонимен

преди 4 години

ето така драги зрители се унищожава животновъдството в страната - предната година козичките и овчиците на хората, тази година прасенцата. Догодина и домашните любимци може да почнат да отстрелват. Гарантирано от ГЕРБ!

7

Анализатор

преди 4 години

На снимката на статията виждам ***,цъфнала отзаде след поредното й од упване от Бойко на избори

6

избирател

преди 4 години

Коя ли "НАША" фирма ще внася свинското от тук на сетне?!

5

Анонимен

преди 4 години

До se ednoБолестта не е опасна за хората, така че какво значение има дали си изял или не месо от болно от африканска чума животно?

4

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да няма заразено свинско месо по магазините,просто защото няма и заразени прасета.Поредният геноцид на управляващата мафия срещу българския народ.Сега ще вкарат месо от чужбина.Но и овчият народ си заслужава такава съдба.

3

Анонимен

преди 4 години

То и самата африканска чума най-вероятно също не е налице, ама като са ни наредили шефовете да си трепем животните и стопанството, като цяло - правим го. Да ни тупат по рамото. А единици и по-ефективно да се облажат.

2

se edno

преди 4 години

Щом гарантира че грам месце не е попаднало в търговската мрежа ... Евала на началника

1

ветеринар

преди 4 години

по някаква случаиност заразата се разпространява само в источна европа на запад чумата я ловят във въздуха подобно на нашия опит със снежинките умъртвяват се не знам си колко хиляди а изследвания има ли карантинен период или па това са специални директиви от Брюксел с цел...........