10

Реалист

преди 4 години

Разумно ще е да им се дава храна срещу кастрация. Така ще се намали гладът сега и в бъдеще. Но в никой случай да не се хранят безвъзмездно.

9

Този въпрос има две

преди 4 години

Страни1. Наистина не бива да се изхвърля храна. В нея са вложени много труд. Енергия. Суровини. Демек трябва да се прави по добра сметка. Ама не мисля че за България е някакъв проблем. Изхвърлят магазини и ресторанти. Хората рядко.2. Никой не е длъжен да храни африканците.щот там е най вече глада. Повече презервативи. Не консерви

8

Ми кой ти пречи

преди 4 години

*** на село. Посади и яжТо и преди 89 качествената храна беше от личните стопанства или открадната от ТКЗС.Виж ако си бил на спецялна хранилка за номенклатурите е друго.И не ми обяснявай колко качествено било киселото мляко щот се вкисвало за 3 дена. Вкисваше се щот се произвеждаше без нужната хигиена и се превозваше в обикновени камиони и съхраняваше в магазини без хладилни витрини.

7

Анонимен

преди 4 години

И като гладуват милиарди дай да ги нахраним та да се умножат и да гладуват още повече милиарди... Това е типичния малтусиански кошмар - не храна а презервативи трябва да раздават в беднитебстрани и нещата ще се нормализират!

6

Боже Помогни

преди 4 години

В ЕС вече Няма Храна - всичко е Отрова! Прочетете Съдържанията на това, дето Ви продават! А Плод и Зеленчук с Вкуса, който Ядях като Дете по Време на Комунизъмът не съм ял от Години!! Брюкселсият Съветски Съюз е Тотален Провал!!!

5

Анонимен

преди 4 години

"1,3 млрд. тона храна на ***, а милиарди гладуват"Милиарди гладували? Наясно ли сте колко е населението на Земята? АХАХхахХАХХахПри милиарди гладуващи в момента нямаше да има държави.

4

Анонимен

преди 4 години

Това е все едно да направим кампания за спасение на въшките. Колкото повече ги храним, толкова те ще стават по-мързеливи, по-еб..ливи и по-желаещи да се намърдат директно на нашата маса...защото скоро Африка ще им отеснее и ще започнат да преливат в наша посока с цел да ни изсмучат кръвчицата и след това да пукнат от собствената си мизерия.

3

Анонимен

преди 4 години

Против съм разхищението на храна.Но по-скоро бих дал на някое улично куче, отколкото на някой мързелив полумаймун с 20 чавета.

2

Да не разхищаваме -

преди 4 години

това да!Да помагаме, когато в някой район на света се случи тежко бедствие - това също трябва да се прави.Но не и да произвеждаме повече храна, отколкото можем да изконсумираме и изтъргуваме, с цел да хрантутим наготово племена, които са убедени, че са дошли на света само и единствено с цел да се размножават, но не и да учат и работят.Който иска да яде, да бъде така добър да работи.Който не ще децата му да гладуват, преди да ги създаде, да си направи сметката колко броя може да изхрани.

1

Анонимен

преди 4 години

Гладуват, ама правят по 20 деца. Дайте им храна да правят по 30.