113

бай

преди 4 години

Два миарда за ф16 и още два мипиарда за участие на всички учения на нато за да се научим до защитаваме Е С от руснаците

112

Анонимен

преди 4 години

На гол тумбак - 9 пищова!! Евалата мутро..

111

група 5 колона

преди 4 години

Поредния! Тези трябва да се изритат от политиката и това е работа на избирателите.Някой изпитва ли съмнения, че трянва да имаме армия, изобщо?

110

Анонимен

преди 4 години

Военното значение 2 милиарда ни купуват самолети и таксата членство в НАТО което така или иначе никога не сме изплащали напълно по споразуменито.Политическото значение е баланс над руското влияние, руснаците държат енергетиката и финасите в България и единстевнат ни връзка и шанс за по добро бъдеще е НАТО военно и ЕС законодателно ,ако Руснаците ни контролират отбраната и законодателството( въпреки саботажите на Радев) пътя е единствено назад и надолу! мирси

109

Анонимен

преди 4 години

България не е била никаквъв сериозен интерес за Чърчил, при легендарната среща със саллфетката лично напправо ни е предложил на Сталин за Съветски вилает със скромните 20% западно влияние

108

Анонимен

преди 4 години

До 101 Казваш: "Решаващ за това да не бъде включена България към съвоюващите страни е гласът на СССР. За Сталин е било важно да бъдем със статут на окупирана държава"Откъде ги знаеш тия работи,чоджум? Американците и англичаните ни съдраха от бомбардировки, Чърчил казваше: "София трябва да бъде разрушена и превърната в картофена нива, не трябва да има и държава с име България." За окупацията на Сърбия и Гърция ни сложиха репарации и България се наложи да плаща издръжка на над 100О деца, родени от изнасилванията на български войници, че пак Сталин изкара виновен. Посмали малко, Манчо

107

zahari

преди 4 години

Ясно е че това не е истинския извършител, но да го оставим на страна за момент. Въпроса е друг. Който и да е хакера, тези които с бездействие и некадърност са допуснали подобен теч, разследват ли се, и ще понесат ли отговорност? Това е по-важното в момента, а не да хванат извършителя или поръчителя. Смятам отговора е ясен на всички .. Тотална липса на каквото и да било доверие във всички институции, .. най-некадърната администрация и правителство в историята

106

Анонимен

преди 4 години

Vaprosniyat slujitel tryabva da bade uvolnen, zashtoto raboti za ruskite interesi u ne zachita volyata na NS, koeto znachi I na bolshinstvoto balgari.

105

Веско

преди 4 години

Браво! Може да ви звучи нелепо, но човека има някакви принципи и ги зашитава както може. По-добре от форумните герои.

104

Петракиев

преди 4 години

До Анонимен Маже,може и по евтино,1но какво ?Може да си купиш нов "Москвич" или 15 годишен "Мерцедес".Нещо не виждам из България "Лади","Волги" и други подобни.Чешат си езиците ,но като опре отзад ...вдигат байряка и купуват туй що става за нещо.

103

Стамат

преди 4 години

Идват местни избори и местните луди надигнаха глава :)

102

Зозо

преди 4 години

Некъв индианец писал на Големия бял баща :))))))))))))))))))))))))))))))))Ако не беже жалко щеше да е смешно :)))))))))))))))))))))))))))))

101

Ха-ха

преди 4 години

Странни хора попадат в различни институции, които би трябвало да са уважавани :)

100

Анонимен

преди 4 години

Какви петиции бе, Ще купим Ф16 и толкова.И след тях ще купим още 8.А след тях ще купим и танкове.Никакви петиции, подписки, протести, вета и т.н. няма да ви помогнат.

99

Тоа

преди 4 години

Не знам как да го определя?!Като откачалник ли,като наивник ли,като нечий ибрик ли?!Абе сбърканяшка история!!Що ли са ни изтребители,като можем да си купим един милион гайди,два милиона скари и три милиона агнета за чевермета и дий да го ***,напред към жевота!!А глупавите турци и гърци,да си харчат парите и да си купят още по стотина ,щото четиристотин са им малко и да седят гладни и да точат лиги!!Само дано не се ядоста ,да прелетят и да ни повлекат чеверметата и жените ни??!!

98

1

преди 4 години

До до 105да всички разбират,щом твоя вожд разбира ,от микровълнови печки.

97

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100"българските космически гласове, оперни певци, балерини, десетки световни, олимпийски и европейски шампиони...Тогава са брали плодовете на развитието преди Девети."Би ли светнал само какви "космически гласове, оперни певци, балерини, десетки световни, олимпийски и европейски шампиони" сме имали преди девети, че сме "брали плодовете" след това.... То не е имало едно затревено игрище, писта или зала като хората, да не говорим за треньори, а ти разправяш тук пълни глупости...

96

Анонимен

преди 4 години

Нямаме нужда от изтребители, няма да изтребваме никого!----------Този общ. съветник е завършен ...ил!!!!!Кой да му обясни, че всяка държава охранява въздушното си пространство, така както охранява морските и сухопътни си граници, особено пък когато на територията й функционира АЕЦ!Друг е въпроса, че бихме могли да закупим нови, но по-евтени самолети за "Еър полисинг" на въздушното ни пространство.

95

до 105

преди 4 години

Тия самолети ни трябват за охрана на въздушното пространство, не за война......или викаш нямаме нужда от охрана!!! И да нормално е премиера да казва от какво имаме нужда, не аз или ти, или тоя *** от статията.........всички взеха да разбират от бойни самолети и атомна физика, аман от разбирачи.

94

Съвет

преди 4 години

До Петицията И какво са 100 000 гласа. Корделка къде е ? Ще ги съберят за една нощ. Как събират по 300 000 мераклии за кебапчета на Бузлуджа за едНи ден ?