8

Представител на Дева

преди 4 години

Защо някои Деви е необходимо да бъдат например под контролът на зодия Овен ?Някаква пречка ли са ?Нарочени са от други ли ?Има желаещи някоя Дева да бъде съсипана завинаги и никога да не може да се съвземе като цяло ли ?

7

Анонимен

преди 4 години

Образованието и науката са подвластни на Юпитер, а комуникациите - на Меркурий. Уран е на новостите и на нестандартното.Ако ще се занимавате с астрология, не се информирайте от сайтове, като този. Тук пишат пълни дилетанти.

6

Анонимен

преди 4 години

Меркурий управлява хитростта, бързината и предприемчивостта, а Юпитер - мъдростта. Затова и когато се говори за интелект, се дават за пример четирите подвижни зодии: близнаци, дева, стрелец и риби. Специално основното и средното образование са прерогативи на Меркурий, а висшето и науката - на Юпитер. Не знам кои са писаните в онова там приложение, не го отварям, защото е некадърно направено и се пишат съчинения, пре това не особено грамотно и безинтересно, но според астрологията е това.

5

Анонимен

преди 4 години

Do 4 "Az znam, che nishto ne znam", oznacava, che covek se uchi zyal jivot, a ne, che e prost.

4

Омуртаг

преди 4 години

Човек и да е, ама много умен, пак си остава ***.С мноооого малки изключения. Като Сократ, например, който казва: "Аз знам, че нищо не знам".

3

ууу

преди 4 години

Вярно е, правени сме с качествен материал по време на празниците.

2

Анонимен

преди 4 години

И близнаци, и дева се управляват от Меркурий. Което значи, че умът им е, казано красиво, търговски, казано битово, ще те купят и ще те продадат, без да им мигне окото.

1

свидетел

преди 4 години

Така е.