14

Анонимен

преди 4 години

Франсета и автомобили, франсета и самолети, франсета и подводници. Такава комбинация няма, чупливо да си такова таковата.

13

Лудият пише

преди 4 години

Не от Германия,а от една въшлива гарсониера,пълна с *** и гнусни *** изпълзващи от канала на смрадливия му нужник.Господинът е считан за не съвсем наред от съседите си,но може да заема всякакви държавнически длъжности

12

R

преди 4 години

До АнонимеНПотънала 68г и радиация . Нещо май а.... Не видях да пише, че подводницата е атомна

11

Анонимен

преди 4 години

АМА ТЕ ФРЕНСКИТЕ ПОДВОДНИЦИ ПОТЪВАТ ЛИ? ТОВА Е ФАЛШИВА НОВИНА.

10

анон

преди 4 години

нищо никой не ми плаща нищо. просто си ги познавам. цялата им школа за всичко е такава. техническа, политическа или каквато се сетиш- цената на живота е нула. никога не бъркат, те са най- най. само дето са гола вода във всичко с което са се захванали и не е зависело от количество хвърлено (предимно) на вятъра. хайде моля...

9

НАТО

преди 4 години

Най-вероятно е нападната от руска подводница, което дава основание НАТО да отмъсти и да потопи сега 4-5 руски подводници за да им е ясно на руснаците че всичко се връща.

8

anon

преди 4 години

руснаците за нищо не стават като опре до усилия и технологии за оценяване и спасяване на човешкия живот. скотове са братушките... оръжия ще направят, ама нещо за хората или дори за тези които управляват тези оръжия- не е приоритет... за тези дето сега ще ми напишете минусите - пишете и бегом в масква... не искате? нали? слепоци..

7

АнонимеН

преди 4 години

ИЗОБЩО НЕ Е ИЗЧЕЗНАЛА!!!! МЪЛЧАТ СИ ЩОТО ПОДВОДНИЦАТА ИЗПУСКА РАДИАЦИЯ И НЕ Е САМО ТЯ А СИГУРНО ИЗВАЖДАНЕТО И Е НЕВЪЗМОЖНО ИЛИ БЕЗОБРАЗНО СКЪПО!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ЕДНА ПОДВОДНИЦА Е ПОТЪНАЛА И ПОВЕЧЕТО ИЗПУСКАТ РАДИАЦИЯ!

6

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияКоя зодия си?

5

(-_-)

преди 4 години

Подводницата била потънала.. Това е подводница бе!

4

До 2

преди 4 години

Дедо 2019 - 1968 = 51.. Ако ти тогава си бил на16 стават 66... Ееее тва комсомола сте жилави парчетаПрocтата как е?Ти му говориш за потънала подвовница... То за комсомола си ги реди

3

Анонимен

преди 4 години

"Военната подводницата "Минерва" потъна само за четири минути на 27 януари 1968 г."4 минути за 2370 метра? Това вероятно държи рекорда за най-бърза френска подводница. Браво брависимо!

2

Анонимен

преди 4 години

"Минерва" потъна само за четири минути на 27 януари 1968 г. През лятото на същата година в НРБ се проведе световен форум на младежта и студентите. Пристигнаха студенти от цял свят, сред които и много французи, които ни разказваха за тази трагедия.

1

Анонимен

преди 4 години

Ашкоулсун,машаалях.И тия са една военна сила,мани,мани.След50години,намерили нещо дето е било в двора им,ама никой не се е сетил,че е там.Дано сега,не загубят някоя ракета с ядрена бойна глава,че ще пламне цяла Европа.Тия още не са излезли на сушата а космически сили ще създават.То що ли не вземем и ние да създадем нещо като нищото,че вожда да се накичи пак с перата и да ги сащиса тия в ЕС.