19

маке

преди 4 години

кат не пуска ке виси на дърве!

18

Анонимен

преди 4 години

хм,липсата на обяснително писмо е рядък случай при самоубийство,отделно крехката възраст,когато човек все още не е разочарован от живота,наличието на съквартирант също е малко необичайно,струва си да се разследва обстойно,ако сама е посегнала на себе си то има някаква прясна случка с унизителен характер,това според мен ще да е единствената причина,но да не гадаем ,бог да я прости

17

Наблюдател

преди 4 години

Поредния загубен демографски потенциал. Бог да я прости!

16

Discovery

преди 4 години

До Много странноУспешната кариера/следване и добър статут далеч не са единственото в тоя живот, много има да учиш, че да разбереш някои неща... успех... Бог да го прости момичето и че точно в тоя момент не е имало някой до нея, тея реакции са спонтанни и много силни, но са временни в много случаи...

15

Много странно

преди 4 години

Ако момичето е било в ред с главата и не е било наркоманка, случаят е съмнителен. В наше време здрав и прав човек на 22 г., с добър статус и с бъдеще, да тръгне да се беси заради несполучлива връзка?!На 22 г. всеки знае, че всичко все още предстои и че има много, много кандидати и кандидатки за гаджета. На 22 г. изборът е голям, все още избираш "от големия куп".Бог да я прости.Да се поинтересуват дали не е била свързана с някоя секта. Или някой й е "помогнал" поради някакви негови причини?

14

odpo

преди 4 години

Много намирисва тая история.... АМА МНОГО!!!! Купила се е въже(момиче на 22г идея си няма откъде може да си купи подобно нещо) отишла е сама в горичката и се е обесила.... BTCH PLS!!!! Карабинерите и те като наш'та *** от МВР самоубива хората, дали кога им "помага", или просто ЗАМИТА под масата... Жалко за това младо дете!!

13

Анонимен

преди 4 години

Като не знаете какво умно да напишете в коментарите си, по-добре не пишете глупости поне.Дали ще се случи у нас или в Италия е все едно, след като причините не са установени и не са свързани с пребиваването й в чужбина.Хора със слабапсихика има навсякъде. Жалко за погубения млад живот и Господ да прости момичето!

12

Додо

преди 4 години

Сама се е обесила, не е убийство. Така казват от Днеса, а те знаят най-добре!

11

Циник

преди 4 години

Чета (някои) от коментарите... И се срамувам... 21 годишно момиче българка - се е обесило... Нечие дете... Нечия сестра...Дано не се случва на никого

10

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли от къде е момичето?

9

House M.D.

преди 4 години

Пропуснато е да се спомене, че е събрала парите за следването, съществуването там и пътя дотам, работейки в България за минимална българска заплата.

8

преди 4 години

Мигранти им трябват на жабарите!Нали така, алкашами?

7

123

преди 4 години

С жабари работа да си нямаш.

6

Бачкатор

преди 4 години

До АнонименПриемай че може да ти кажат и по-малко от това...

5

Анонимен

преди 4 години

Не съм сигурен кое е по-плашещо - трагичната смърт на младо момиче или кошмарно некадърния ви превод на статията.

4

Анонимен

преди 4 години

Я кажи ми,облаче ле бяло,где било си,где си ми летяло?Не видя ли бащини ми двори,не чули мама да говори?Що ли прави мойто чедо мило,с чужди хора чужд хляб делило......?Я кажи ми облаче ле бяло,колко сълзи колко мъка си видяло,по таз далечна ни чужбина.

3

ДА

преди 4 години

До Анонимен...."Някой се гордеят , че с изпратили щерките в да учат в чужбина.. Повечето се провалят.."!!Дали пък не са ги изпратили,защото тук образованието е нула,пари няма и бъдеще за децата ни няма!?

2

Реалист

преди 4 години

Интересна снимка е използвала редакцията, всъщност това е вила Олеандра на езерото Комо и е собственост на Джордж Клуни. Скоро там му гостува бившия президент на САЩ Обама с цялото си семейство.

1

Оги

преди 4 години

Мир на праха на момичето :(Тоя съквартирант какъв е ?