7

Анонимен

преди 4 години

Светът не е САЩ! Докога с това войнствено налагане на американски решения по целия свят - налагане на санкции, бомбардировки, заплахи? Този едно полюсен свят не е за добро.

6

Анонимен

преди 4 години

Всеки знае, че е трябвало да се скрие в руското посолство и след това в багажника на дипломатическа кола до летището и с правителственият самолет на Путин да замине за Страната на свободата. Избрал е *** държава.

5

Анонимен

преди 4 години

По принцип той не е шпионирал,на него са му изпращали съобщения в информативна форма понеже имал кутия/сървър/ и той даже не препращал полученото,а които се интересували ползвали неговите възможности,даже не ги преработвал получените информативни материали,не ползвал извадки или добавки в ущърб на информацията,а дали тя е била изпращана как суров или обработен материал той не се бъркал за съответствието му със сравнения за източници и истинноста й с натрупване или отнемане от първоизточника и др

4

Анонимен

преди 4 години

Ако Асандж беше избрал правилната страна или поне посолство сега щеше да си живее живота !Британия не е Велика щом ще екстрадира човек в страна със смъртно наказание!Нещо което е забранено от британските закони.

3

Анонимен

преди 4 години

Колкото и пъти да повторите една лъжа, тя няма да стане истина. Всеки разумен човек знае, че Джулиан е герой и мъченик, преследва задето показа на целия свят военните престъпления на САЩ. Забележете, все още няма осъдени за разстрела на цивилни в Афганистан. Нито за престъпленията им в Ирак. Или в Либия. Или където и да е. Ето затова Джулиан е преследван като куче и буквално смазван. За да не се изкуши някой друг да говори срещу тях. Да не говорим за терора срещу Челси Манинг.

2

Анонимен

преди 4 години

Гюлти, 175 години затвор. Бам.(Бурни, продължителни ръкопляскания от Евроатлантическият клуб. Ставане на крака. Скандирания: ЮЕСЕЙ!!!)

1

Анонимен

преди 4 години

"но правителството ми е на мнение, че е важно този човек, създал риск за целия свят и изложил на опасност американски войници, да бъде санкциониран от правосъдието"Вашингтонските кратуни не разбраха ли, че "целия цвят" не е САЩ и никой не ги е упълномощавал да се изказват от името на света?