144

Дедо Кори

преди 4 години

Когаааааа?

143

Анонимен

преди 4 години

До 174Да, всички по-кадърни избягаха от кочинатаРоссия в Америка и направиха чудеса. Затова Америка е велика, благодарение на имигрантите.

142

Мелничаря Кунц

преди 4 години

Ако не са Руснаците няма да има изобщо космическа програма бе ***. МКС била американска. Я се осведомете малко бе ***. Гледайте видеа с американски астронавти как има се налага да учат руски, щото уредите са на руски.Аман от илитерати и американогъзолюбци.

141

Антон

преди 4 години

Две трети от МКС принадлежи на американците и е построена със совалките Спейс Шътъл. Руснаците имат едно малко двустайно апартаментче в дъното и по цял ден се занимават със запушване на дупки в техния отсек. Срамота, некадърниците от Роскосмос трябваше да изстрелят научния модул Наука още през 2007 но едва ли ще са готови преди 2025.

140

Само питам

преди 4 години

А какво стана с наивниците дето си купуваха парцели на Луната ? Или имали са някой долар в повече - дали са . Също като "Галактическите жители" или тия дето плащаха на Марс 1 с мераци да станат марсианци . Че и българи имаше измежду мераклиите . Пеша ли ще отидете до там или ще се молите на Мъск да ви закара на стоп ? С Космическата Тесла .

139

Мохамед Христов

преди 4 години

Алаху АхбарСамо Локомотив Якоруда

138

Анонимен

преди 4 години

До Сата НСатанаиле, "Буран" е върховно достижение на технологиите. Но е и пример как веднаж руснаците не се хванаха да се надпреварват и да губят милиарди за нещо, което се решава по изпитан начин с "едноразови" ракети. В крайна сметка до ден днешен тези ракети се използват и носят печалба. И стига с закачките с Русия! Днес Индия изстреля "Чандраян-2", някой да прочете ред за това настина епохално събтие. Изгря четвъртата космическа звезда! Защо не Япония, Германия, Дребнобритания, Франция?

137

Анонимен

преди 4 години

Айдя ба ! Най посли ши кацнат на лунъта ча чекаме от повичи от 60 години

136

Анонимен

преди 4 години

вече знам че американец е националност.също разбрах че по националност съм европеец.

135

Сандо

преди 4 години

може и ние да направим така с нашите *** съграждани

134

А къде е бати Мъск?

преди 4 години

НАСА явно отдавна е изпратила в 6-та глуха мечтателя Мъск .Дето щеше да завладява Марс,а от както направи тоя гаф в Туитър вече и Луната . За разлика от неосведомените Тролчета трудолюбиво плюещи Русия за някой цент в повече,НАСА и Роскосмос подписаха съвместно заявление за партньорство по лунните си програми през септември 2017 .Стартираха съвместен проект "Сириус-19" и дори го завърщиха с участието на Германия ,Франция и Италия тествайки космонавти в симулиран полет до Луната.Мъск ЛИПСВА...

133

Реалист

преди 4 години

До нато вън. Ами не знам за 1969, ама знам че имаше и 1970, 1971и 1972. Защото кацнаха цели 6 пъти. Всичкото това ли го филмираха? И 400 000 души, работили по програмата, всички са във филма? Айде да свалим червените очила.

132

Анонимен

преди 4 години

До 141,142 и други подобни. Тази плоча не се ли извъртя вече. Май доста се изхаби.

131

Анонимен

преди 4 години

До демократ. Това, че ти вярваш, не значи, че е вярно. Навсякъде има ***.оти или тарикати, които правят "сензации" за реклама и пари. Та и този.

130

Антон

преди 4 години

Няма невъзможни неща за Америка. Велики!

129

муспи

преди 4 години

Това е невъзможно, тъй като до тогава ще започне Великата Последна Война. Ех че хубава ще бъде радиоактивната агония на този свят!

128

Муун Чо

преди 4 години

Ще останат на Луната, ама чакат, от БТВ да уволнят Слави да им пее..

127

Я па я..!

преди 4 години

Американците колонизират Луната и ще наложат визи за руснаците.

126

Ти да видиш..

преди 4 години

Горките астронавти...

125

така ли

преди 4 години

След като ще ги оставят там, да вземат всички наши политици!