13

НЕбългарин

преди 4 години

Очаква се проверката да причключи за по-кратко от предивиденото време. Становище на Комисията се очаква да има около 20 август. Тогава ще стане ясно и каква точно ще бъде глобата за НАП.По закон максималният размер може да бъде до 2,5% от оборота, но не повече от 20 млн. лева, припомня Нова тв.----Една държавна иституция ще глобява друга и? От единия джоб в другия!

12

Анонимен

преди 4 години

Данса ,защо не влезе в комисията за защита на личните данни.Тази комисиянебива да влиза,а ежечастно да контролира системите.Така се вижда,че нарочно са изчакали да изтекат.Тогава знаят всички факти поизтичането.

11

Мария Гаргамел

преди 4 години

Мишоци, не се пенявете толкова, половината от вас нямате 2 по един и по една празна банкова сметка. На никой не са му притрябвали личните ви данни

10

Гашо

преди 4 години

Тоя на снимката като го видите на Ко прилича, той не може на вързано куче хляб да даде, те говорител го направили. Очаквам да уволнят някоя чистачка за теча на информация. Смешковци

9

Анонимен

преди 4 години

Прах в очите на хората!

8

Уха

преди 4 години

А Денс Денс Милюционерите гонят мигранти и сектанти. Хепи Денсинг Мишовци!

7

Юхуу

преди 4 години

Личните данни отдана са продадени. Цялата гурултия е за да си замажат следите

6

Анонимен

преди 4 години

в държавата, в която съда и прокуратурата и службите са овладени от пожарникаря и хидроинженера, не чакайте справедливост!

5

1

преди 4 години

Кой точно ще я плати тая глоба? Или да питам коИ? Да не би да ги вземат тея пари от заплатите на данъчните? Оставете, че ни изтекоха личните данни, ами сега ще трябва и да си платим за това.

4

Овца с право на Глас

преди 4 години

Бееее Беееееее Бееее Бееееееее

3

Коки

преди 4 години

Защо ще се трошат народни пари и ресурси, като аз отсега мога да кажа какво ще бъде заключението. Не са открити данни за извършено престъпление и най-виновен е дядото охранител, да бъде уволнен.

2

Бай Евстати

преди 4 години

Най-жалкото е че каквото и да стане нищо няма да се промени.Сега ще намерят един куп проблеми и ще увлнят 2-3-*** дето след 2 месеца ще ги назначат на други по-добре платени постове и ще се дадът едни милиони за нови системи дето ще са толкова зле колкото сегашните.Целият този цирк в момента е да се откраднат още няколко стотин милиона и да се каже че е свършена някаква работа.

1

Активист на БКП

преди 4 години

Толкова сте смешни,че чак сте трагични ??? Народът знае ,че освен да крадете за друго не ставате !!! И ако не в онзи един милион ,на който давате кебапчета,бира и социални помощи ,няма да се задържите на власт и един ден ...