32

Виктория Влайкова

преди 4 години

Горките хотелиери, как да не ги съжалим. Ако условията, които предлагат, отговарят на това, което обявяват, няма да има проблем, но при условие, на обявено и потвърдено условие при резервация и в последствие липсата му сме в правото си. Друг е въпросът, че на подаден сигнал КЗП в моя случай направи проверка след 1 година, въпреки законноустановения срок от 1 месец и дори установи, че нямам основание, ами........

31

Анонимен

преди 4 години

В България няма хотелиери, които мислят за туристите. Те мислят за парите, които могат да вземат , но без да работят. Според назначените капиталисти от БКП-БСП най добре е да отидеш на касата и да си платиш цялата почивкя, след което палиш колата и се връщаш от където си дошъл. Ето това искат мутрите комунисти-социалисти сега вече капиталисти. Сме...е...х.

30

марги

преди 4 години

Като чета, туристите идват на курорт само за хотелите и някой да ги "ОБСЛУЖВА"! Това сякаш е НАЙ-ВАЖНОТО! Ще речеш че тия хора идат не от нормални къщи, а от кочини, та поне 3 дни да поспят на чисти чаршафи...Едно време ходехме на море (20 дни), заради дюните, морето, скалите, красотите на бурното вълнение и морските пръски! Сега се плацикат в басейни (наистина ми се гади!), дюни не останаха, бетон да искаш...

29

Държавата Гов..рия

преди 4 години

Човек не трябва да си хаби нервите особено щом е на почивка! Затова колкото по далеко от мутроморието толкова по спокойно и качествено! Гърция или Турция са на няколко крачки.

28

Lan

преди 4 години

Аз пък смятам, че нито едно от "мрънканията" не е за подценяване! НЕ може да ти скърца матрака или в минибара да има стари фастъци (нали си ги плащаш!). Единствено на жената, на която морето ѝ пречело смятам, че е носнователно оплакването - явно си има някакъв проблем с нервите. Редно е обаче подобно "дребни" оплаквания да се правят и решават на място.

27

gio

преди 4 години

половината от описани неща са по вина на хотелиерите, защото не описват правилно предлагания продукт се цел да изглеждат по добре на "корицата" и сами се излагат на този туристически рекет.

26

Анонимен

преди 4 години

Добре е, че все още има жалби от туристи, след 2 - 3 години "туристи" изобщо няма да има

25

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам оплаквания от нашето черноморие. Просто защото не стъпвам там от години. Честито на печелившите.

24

vlady

преди 4 години

Жалбите следва да се разглеждат от архимандрит Исахак Похосян.

23

Кармен Младенова

преди 4 години

Каквото и да си говориме и да се оплакваме,истината е сериозен упадък на хигиена,обслужване неотговарящи категории на хотелите презастрояване и упадък като цяло на туризъма !!!

22

Анонимен

преди 4 години

Организираните туристи като се приберат по родните си места и се оплачат на своя туроператор, който ги е пратил в бг, в края на сезона хотелиера-тарикат получава един голям *** вместо паричен превод.

21

Анонимен

преди 4 години

Не виждам защо хотелът да е виновен, че времето е калпаво и клиентите са решили да си тръгнат, и да е задължен да връща пари за неизползвани нощувки. Ако решат да го направят трябва да е въпрос на политика и добро отношение, а не на задължение

20

Гашо

преди 4 години

Събота Бех на дърти градина в Созопол. Плувах навътре в морето на 50 м. от плажа. Погнусих се, точно срещу мен изплува голямо човешко ***, излезнах с 200 от водата. Повече няма да стъпя на Черно море. Лъжат хората че имало пречистване а фекалиите плуват около нас

19

Анонимен

преди 4 години

Странно е, че не се оплакват от плаващи *** до тях във водата... Да те докосне между очите... безценно....

18

Кондю

преди 4 години

Това си е чисто оправдание на министър Конска глава. В цял свят има такива оплаквания. А колкото до сайта за настаняване - еърб-н-б .... никъде не се категоризират. Това са частни , къщи, стаи, В големите световни градове хората наемат по този начин места за парти или нощувки

17

до 16

преди 4 години

Мразя мастика без айрян, битият бит.......е банална фраза.Иначе ще ходя на море.

16

aa

преди 4 години

Амии аз има няма не съм се оплаквал от 5 години от нашето черноморие. Така като гледам не знам длаи следващите години ще се оплаква от него. Виж на гърците намирам чак пат някой малък кусур, ама карай :))

15

Анонимен

преди 4 години

И на мен ми писна да слушам само за това море. Айде стига вече. Светът не е само битовизмите и глупостите по Черноморието. Мразя въпроса останал от соца:"Ще ходите ли на море?" сякаш няма нищо друго на света.

14

:)

преди 4 години

Всичко казано в статията е вярно, също и написаното в коментарите.Но не ги мислете туристите, те сега стават от сън, ще закусят и отиват на плажа.А ние хукваме на работа.Лек и ползотворен ден на всички, довечера пак тук!

13

Анонимен

преди 4 години

Другата година сигурно ще е по-зле,защото тези,които са се илъгали тази година,другата няма да дойат. Всяка година така са си губили клиентите,без а мислят за напред,а само за текущия сезон. Писна ми да слушам за морето и техните неволи.