55

Анонимен

преди 4 години

До лишаване от свободаДанните може и да не са секретни , но при всички положения са поверителни по закона за лични данни . Така че , щетата е огромна. Дали това момче е хакера или не , ще каже съда , И последно , какво е това безхаберно и бездарно правителство което позволява да бъде дискредитирано по толкова баламски начин , защото както стана ясно ,не са осигурили елементарни мерки за защита.

54

Анонимен

преди 4 години

До лишаване от свободаБойков е обвинен че е източил незаконно данни, а Бойко Борисов още не е обвинен най-малкото за изтичане на държавна тайна.

53

aa1830

преди 4 години

CNN като са толкова отворени, що не интервюират Влади Горанов, който да им каже : "е кво толкова е станало, такива случаи има и в Америка ама там оставки не се подават!"

52

Гййк

преди 4 години

Проблема е огромен, престанете да го омаловажавате!

51

Анонимен

преди 4 години

Къде е шефката на НАП?Искам сурови наказания и моментални мерки за защита на всички български граждани навършили 18 години, какво ще сменят си е техен проблем и да е за тяхна сметка, на служителите на нап!

50

лишаване от свобода

преди 4 години

Престъплението на този самопровъзгласил се хакер не е в броя данни които не са секретни, а в това че е злоупотребил със служебно положение и ясно декларираната си цел да дискредитира законното правителство в България. Той го е заявил ясно и категорично в писмото си и това е неговото самопризнание.

49

Анонимен

преди 4 години

Фейсбук бяха глобени 4 милиарда долара за теч на лични данни. Кембрич също. Само в България нищо и всичко пак е законно и Бойков ще го назначат за компютърен помощник на Бойко и Габриел. Утре на всички ще им излизат адресите, егн, банкови сметки, телефони и т.н. в търсачките.

48

Анонимен

преди 4 години

Хакването не е разбираемо за всеки , но физическото ни затриване се усеща все повече! Това, което не свършиха с пенсиите, ще го довършат със здравната реформа на чичото. Това, което не постигнаха с КТБ и Търговския регистър ще го постигнат с авансовото плащане на самолети. А ако все пак остане някой жив, ще го довършат с личните данни! Спете спокойно, деца!

47

избирател

преди 4 години

Гледам по границите опашки някакви.....големи.Инвеститори трябва да са?

46

Анонимен

преди 4 години

В новината на CNN пише нещо и за правителството, но на слугинажа му е по-удобно да поокастри неприятните изречения!

45

Анонимен

преди 4 години

Страната на Джон Атанасов която си работи с хакнати компютри и на никой не му пука че има теч. Утре друг теч, другия месец още един и т.н. ГЕРБ направиха България за смях в целия свят.

44

Анонимен

преди 4 години

До Писна миИ кой е отговорен за това множествено нищо, което си изброил ? От кого зависи ,да накара хората заемащи държани постове, не само да чакат заплати , ами и да работят и то качественно ? А колкото до Стрзбург ,отсега ти казвам , че е много вероятно даже и да не стигнеш до дело , но ти желая успех с това начинание !

43

бай Иван

преди 4 години

Хакването на агенцията по вписванията,сега и на НАП,много ми прилича на " Костинбродският " случай с бюлетините.*** от БСП на всичко са списобни за да се докопат до властта.Е,те преди като БКП- еци убиваха за да окупират властта,но сега времената са други и действат по интелигентно с клавиатурата....

42

Анонимен

преди 4 години

Това е кулминацията на процеса по разграждане на държавата, който тече с любезното съдействие на ГЕРБ и ДПС през последните 10 години. След като ограбиха спестяванията на хората с фалита на КТБ, сега ограбиха и личните данни на всички граждани. Но изглежда, че на никой не му пука... Всеки си трайка. Спинкайте...

41

Анонимен

преди 4 години

Който е сравнително млад да се евакуира с 200 !Защото ще дойде време, когато ще е късно.

40

Това е

преди 4 години

До Писна миЗнаеш ли колко ще се точи делото, сигурно докато се пенсионираш или починеш (нети го пожелавам, бъди си жив и здрав още дълги години). Съдебната и политическата система куцат яко, ама народецът ни е ***.

39

Анонимен

преди 4 години

Нацията е с хакнати мозъци. В нормална държава такова безхаберие би било причина за размирици и бунтове.

38

от 46

преди 4 години

Ама разбира се че всяко злословие срещу България е изключително полезно! Баси тъпия народ, че и минуси ми цъкат на това точлкова очевидно твърдение!!! Наистина България заслужава да е най-бедната държава!

37

Анонимен

преди 4 години

Всяко злословие срещу България е вредно за всички нас. Но няма проблеми за инакомислещите :) Ще сме си бедни во веки веков :) На запад всичко е съвършено!!!

36

Анонимен

преди 4 години

овцете спят и чакат да дойдат да ги елиминират хуманно, гарантирано от ГЕРБ