69

анонимен

преди 4 години

НЯКОЙ ОЛИГАРХ ЩЕ НАПРАВИ ГОЛЕМИЯ УДЪР С ВНОС НА МЕСО ОТВЪН. ТАКА СЕ ПРАВИ ИНАЧЕ МНОГО БАВНО НА ДРЕБНО СЕ СЪБИРАТ КАПИТАЛИ. ЧУДЯТ СЕ КАКВО ДА ИЗМИСЛЯТ И ДА УНИЩОЖАТ ЖИВОТНОВЪДСТВОТО НАЦЯЛО. РЕД Е НА ХОРАТА. КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ВИРУСА И ОТ КОЯ ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАПОЧНЕ И БРОЯ НА УМЪРТВЕНИТЕ КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ. ПОЛИТИКА НА ГЕРБ. НАЕСЕН ГЛАСУВАЙТЕ ПО ДВА ПЪТИ ЗА ТЯХ.

68

Анонимен

преди 4 години

Незабравяйте и тия на Позитано 20

67

Анонимен

преди 4 години

Накрая ще се разбере, че това е терористична акция организирана от Северната ***.Помнете ми думите!

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Това е част от заговора срещу България! Луда крава, птичи грип, избиха на бедняците в Странджа козичките, африканска чума по сви.нете!Ми интересно как тогава баба ти Дора се сдоби с ново стадо от Калоферския Балкан и 19000лв в брой?

65

Анонимен

преди 4 години

Сега Нинова да пазари потърпевшите стопани да направят прасетата на койма и да им я изкупи за кебапчета за събора на Бузлуджа.

64

йо

преди 4 години

Ще почне "Голямо наторяване".

63

МироМършата

преди 4 години

Лошото е, че сега ще започнат едни приимоциии на свинското в магазините и с контроле орган, като БАБХ не се знае какво ще изядем.

62

Анонимен

преди 4 години

До Един от ганьовцитеспоред теб защо в днешно време учените се мъчат да модифицират органи от прасета за да могат в бъдеще да се присаждат на хора? Защото физиологията на хората и прасетата са близки. Ако се остави заразено месо да се консумира от хора е въпрос на време вируса да мутира и да стане смъртоносен за хората. Тогава няма да четеш за 17000 умрели прасета в една ферма, а за 17000 умрели хора в един град.

61

ЗзЗ

преди 4 години

До Един от ганьовцитеНе е мой проблема че си ограничен и вместо да четеш световни новини, ти седиш като една кукувица в чуждо гнездо и чакаш някой да ти поднесе новините смелени и директно в гърлото. Отнема точно 10 секунди да отвориш интернет браузъра си и да провериш, че в Румъния например има засегнати над 240 000 прасета. Отговор на останалите ти въпроси също може да намериш сам, но май си свикнал на готово през целия ти живот, а?

60

62 до 63

преди 4 години

Признавам си, че съм нощна смяна, но съм охранител, въоръжен, бивш служител, умея да затварям уста.

59

Един от ганьовците 2

преди 4 години

Кой твърди, че вирусът от закопаните животни няма да се разпространи чрез подпочвените води? А каква е преживяемостта му във времето? Кажи, сведующий по всички въпроси и най-паче по това да обидиш отсрещния? Ти си абсолютно неподготвен, слабограмотен, а си професионален ръсач на умнотии!

58

62

преди 4 години

Кажи си, че си бакшиш и си нощна смяна сега. Бърже, център за студентски бегай.

57

Един от ганьовците

преди 4 години

До ЗзЗДобре, аз съм ганьовец, но ти си Данко Хаирсъзинът! Ще видим, дали болестта ще се появи в Германия, Полша и Дания! Ти знаеш! Защо не в Унгария, Словакия, Чехия, Холандия? Защо при строгата охрана (или само са се правели, че охраняват, обеззаразяват и т.н.!) АЧС прониква в комплекса?След като болестта не е опасна за човека, защо месото от убитите животни не са обработи по подходящ начин, в автоклави или знам ли как и се оползотвори, а животните се заравят? Никой не казва! Кой твърди, че

56

Gruio

преди 4 години

Уйде суджука за боко :)

55

Анонимен

преди 4 години

Гербавите в списъка ли са?

54

анонимен

преди 4 години

ЦЕЛТА Е ПОЕТАПНО ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИТЕ И ДЪРЖАВАТА! !!!!!!!!! ДАНО ГОСПОД ДА НАКАЖЕ ДЕЦАТА НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ГАДОВЕ! !!!!! ОТ БОЛЕСТИ ДА НЕ СЕ ОТЪРВАТ В МЪКА ДА ЖИВЕЯТ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ! !!!!!!!

53

ЗзЗ

преди 4 години

тази болест ще се появи всеки момент в Полша, Германия и Дания. Само разни *** си мислят че има някакъв световен заговор против България и видиш ли, някой е готов да умъртви прасетата на цяла Европа само и само да направи мръсно на бай Иван и прасето му...

52

House M.D.

преди 4 години

А Иван /военното министър/ ще бъде ли сред тях или пак връзкарите ще се измъкнат?

51

Анонимен

преди 4 години

чумата е в село София

50

Берлин

преди 4 години

Тез ясно имат нямат чума ще ги умъртвите,ами сфинете от свинефермата ГЕРБ вече 10 години са чумави тях кога?