20

Плюнка Бряг

преди 4 години

Нощем плаща ли се за шезлонг

19

Анонимен

преди 4 години

Слънчев Бряг имаше потенциала, да стане световна дестинация, на която се провеждат редица фестивали, хиляди събития, да бъде красиво място за отдих, култура и забавление ... За съжаление, поради слабостта и корупцията, сега е седалище на мутри, сутеньори, пласьори и бизнесмени, дето си сменят цветовете при всяка смяна на властта.

18

Sasho

преди 4 години

Браво на хората изградили това съоръжение, но на бас че до края на тази седмица 28.07 всичко ще е пометено, окрадено, и дадено на вторични ! Иначе браво ! Можеха и Октомври да ги сложат

17

vn

преди 4 години

На Златни пясъци е така от години, уа

16

Анонимен

преди 4 години

Който не му харесва да ходи в Пацавурия.

15

От Германия

преди 4 години

Най доброто място за почивка.Поне за мен.

14

Орлин певеца

преди 4 години

Родният Слънчак не е демодак! Вместо хищната акула, мазничка фекалка плува. Вместо пясък и вълнички имаме бетон за всички! Вместо тишина, покой има дрога, мутри бой! Даже хич не му мислете, към Слънчака вий тръгнете!

13

Анонимен

преди 4 години

По - як курорт на балканите от Слънчака - няма.!!!.

12

Gogo

преди 4 години

Добра реклама, но пак няма да се получи.Не отивам там дори и пари да ми дават, та каму ли Аз да плащам. Успех на комплекса.

11

Анонимен

преди 4 години

Супер си е курорта. Развалиха му имиджа медиите и разни коментаторчета, които не са стъпвали там от 20 години. Има достатъчно за всички, включително и тези, които искат напълно спокойна почивка. Курорта е голям и е в протежение на километри. Няма нищо нередно в местата за забавление, десетки хиляди са ни предпочели пред черна гора и гърция заради това. Пощурелия Валери Симеонов съсипва неща градени с години. Дали Гърция не е платила на бтв и нова за очерняне и обобщаване на Черноморието ни?

10

Браво!

преди 4 години

Повече такива положителни новини :))

9

Анонимен

преди 4 години

Е , сега може да спрат да чур..кат и а..ка.т на палажа

8

некой

преди 4 години

а през 2113 година ще очакваме да направят и функционираща канализация....само да напомним, че римляните са има канализация, когато България я е нямало на картата, а това е било много, много отдавна...

7

Пиян Британ

преди 4 години

Ура, че правим балконин на светло!

6

некой

преди 4 години

браво, най-после и в България откриха електричеството, добре дошли в 21ви век

5

Анонимен

преди 4 години

И кой го плаща това осветление ? хотелиерите /олигарси ли ? ми Не !*** работещия беден плаща ,а не може да си заведе децата за 3 дена на море

4

Бай Ганю

преди 4 години

Здраво и неуморимо продажните драскачи ЛЪСКАТ бастуна на родните мутро хотелиери за да се върнат туристите. Всеки ден измислят нещо "хубаво" да ни занимават с тоя години мафиотизиран комплекс. Каквото и да правят ще им трябват години за да ни върнат от Гърция. И когато се научат да уважават българския турист като човек и клиент и спрат да третират чуждия турист като касичка измъквайки му парите с някакви селяндурски номера може и да позапълнят хотелите си. И шезлонгите ...

3

Носталгия

преди 4 години

А къде остана нощното къпане и още нещо в топлите летни нощи....

2

Анонимен

преди 4 години

Няма да мога вече да се плюят вечер на плажа. Те май за това го направиха това.Нещата почнаха да придобиват животински измерения.

1

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се дават на гостите и фазанови пера, защото в древния Рим след неколкодневни запои са си бъркали дълбоко в гърлото за да повърнат и да имат възможност да продължат с пира.