45

Sasho

преди 4 години

Няма как ти да се хвалиш, че 2 години си клал хора и да очакваш аплодисменти *** за евреите и браво на Иран, че поне си защитават държавата, а не са като нас !

44

Анонимен

преди 4 години

Никакво козируване, американскитеслугинчета начело с тиквунов ги чакаяка метла.

43

Анонимен

преди 4 години

Американският дебелaк се мисли за богопомазан.

42

чичо Пей

преди 4 години

На какво правно основание ще заставящ една цяла нация да изпълнява твоите прищевки как да живее Само защото ти имаш ядрен потенциал а те сега го създаватОще повече че се бяха доброволно задължили да преустановят дейноста В исторически аспект други не по малко велики нации като Германска и тази на Ацтеките а и Римската империя направиха подобни несполучливи опити.Къде ги сега?За това Американци дайте по спокойно.Не ви щем мира по ваш кеф.

41

Pilot

преди 4 години

Да , няма по-заплашващо поведение от това на американците ! Няма по-нагли от тях ! Какво правят близо до Иран ? Защо дрънчат оръжия навсякъде, кой ги е упълномощил да са съдник на всички !

40

баба мара

преди 4 години

вие ли бе убии-ци които напълнихте света с оръжие ще определяте кои е нормалени кои не вие ли сте нормални гмо мозъци които продавате смърт по света

39

Миро

преди 4 години

А кой трябва да определя коя държава е нормална. Това е въпрос на личен избор и никой не трябва да ти определя вярата и как да живееш.

38

Илия Варна

преди 4 години

В света няма по заплашващо поведение от това на хамериканците. Иран не иска да им се подчини, значи ги заплашва. Само че, не Иран е изпратил бойни кораби до бреговете на сащ, не се опитват да диктуват нищо, просто имат "наглостта" да имат собствено мнение и интереси. Това вбесява ктаварите и техните ***.

37

Анонимен

преди 4 години

А помните ли Арабската пролет. Съсипаха доста държави. Който не успяха, сега и идва редът.

36

Анонимен

преди 4 години

Да се държи като нормална държава тоест да го д.уха на американския ояден фюрер като всички други.Дано да не избере да го прави.Врене е някой да се опъне и да даде пример на другите на тоя нацистки циркаджия, че взеха много да му растат душевните граници и взе да забравя че границата на САЩ на изток не е до Украйна.

35

хехехе

преди 4 години

Иран да взема пример от България.България е нормална държава в очите на САЩ и затова си затворихме половината ядрени блокове, нарязахме си ракетите, спряхме строителството на новата ядрена централа, пуснахме чужди фирми да ни копят и изнасят златото, продадохме си всички печеливши сектори на чужди корпорации....И сега даже си купихме от САЩ 8 40 годишни самолети на тройна цена, като платихме парите на куп и ще чакаме да ни ги доставят някой ден. Ама първо ще трябва да построят фабриката...

34

Анонимен

преди 4 години

Мдаа. "Нормална държава" да се разбира като "държава, която играе по свирката на САЩ", нали?Ама всички видяха, че царя е гол! Сащ са беззъбо куче и който има очи и ум, го е разбрал това.

33

Козирувайте на САЩ

преди 4 години

Българино, а вземи да разсъждаваш малко. Диктатори, психично болни, подтисници, мюсулмански или комунистически *** с ядрено оръжие ли искаш. Би ли ти било кеф да живееш в концлагерът Северна Корея без грам надежда някой да ти помогне и да те освободи от него, защото режимът има ядрено оръжие с което може да те държи като заложник и никой не може да се намеси от вън.Безумие е да се остави *** да има ядрено оръжие защото така се рискува цялата човешка цивилизация заради един такъв ***.

32

Анонимен

преди 4 години

Където САЩ са всяли демокрация ефекта е пълна разруха. Погледнете Украйна, Ирак, Сирия, Либия, Йемен,Сърбия...и не на последно място България.

31

Анонимен

преди 4 години

Кои сте вие, че да искате? След като искате света да се разоръжи защо вие не го направите. Именно вие сте виновни за дестабилизацията на толкова много държави по света

30

ПЕРСИЯ

преди 4 години

ВЕЛИКА ДЪРЖАВА ВЕЛИК НАРОД НА АРИИТЕ. ТОЗИ ДЕБЕЛ ЕВРЕЙСКИ ДА НЕ ДАВА СЪВЕТИ КОЙ КАКВО ДА ПРАВИ , АМИ ДА СИ ГЛЕДА *** В КОЯТО СА ПРЕВЪРНАЛИ САЩ.

29

Анонимен

преди 4 години

Първо се оттеглят от споразумението за ракетите със среден и малък обсег, а сега призовават Русия да се върнела в него. Оттеглиха се от ядреното споразумение с Иран. Брекзитерите са същите умопобъркани, брюкселите и германците - също.

28

Анонимен

преди 4 години

Откога ненормалници и кандидат-пациенти на определени здравни заведения определят коя държава е и коя не е нормална?Свестните вече считат за луди,глупакът вредом всякой почита.............това стихотворение беше писано преди цели.......140 години за да му дойде времето днес!140 години история.........0 години човешко духовно израстване и развитие!

27

Анонимен

преди 4 години

Aбе требе си война. Региона е относително спокоен от няколко месеца, ако изключим демократозирането на Йемен, което не е добре. Военно-промишления комплекс няма поръчки, а това са работни места.

26

Така де

преди 4 години

Понеже С.А.Щ. се държи като нормална държава !??Разбираш ли...