11

Ванката

преди 4 години

RAMMSTEIN .... Само тях пускам!

10

Анонимен

преди 4 години

Най - успокояващо.и възстановяващо на нервната система действа класическата музика, НЕ съвременната лудница от компютърни звуци , която уврежда и най -здравата психика.!!! Моето любимо произведение за успокоение е на Йохан С.Бах - AIR- Въздух ( G strings ), прелестна музика!!!Също обичам да слушам Шопен, Шуман, Бетовен Мечтание и т н и препоръчвам на всеки. Но ако искате рязко покачване на адреналина с нещо съвременно и дори преди операция да си мислите за танц, пуснете си песента Old School на Abraham Mateo и си сложете слушалките! Върхът!!

9

експерт

преди 4 години

...и пийте прясна вода.

8

Анонимен

преди 4 години

Защо членувате думата "музика"? Членуването показва определеност. Има огромна разлика между различните видове дейности, обединени под съвременното понятие за музика.Съжалявам, че го констатирам, но впечатлението ми е, че хората оглушават, нюансите им се губят. Много викане, дране. На всички формати за глас най се котира грубо гърлено мощно звукоизвличане......

7

Анонимен

преди 4 години

1 е прав. В днешно време рядко има музика. Повечето е компютъен хаос и дивотии. Едно е да правиш музика на партитури, а друго - компютърни екстракции.

6

Гледна точка

преди 4 години

Dreaming Cooper - simple the best for enjoying and recovering.

5

Анонимен

преди 4 години

музиката също така може да ти скъса нервите

4

Браво 2 ри

преди 4 години

Сигурно си направил деца, колкото футболен отбор с резервите.

3

Щерю

преди 4 години

Вярно е! Слушайте и българските народна музика и песни - уникални са...

2

Анонимен

преди 4 години

Аз затова слушам яко кючеци и огнени ритми!

1

Анонимен

преди 4 години

НЕ !Не става само с слушане. Иска се активно участие. И определено ниво на осъзнатост, за да се избегне модерния разрушителен хаос, наречен музика,чиято цел е приспиване на творческите способности на индивидите.Останалото е вярно.