9

Анонимен

преди 4 години

Китай си е купило тия които трябва. И другите останат в ръците на кумонистическата номенклатура, която ще ги превърне бавно в роби на болшивизма.

8

статистиката

преди 4 години

Китай е на първо место с Роби. ОКОЛО 1 200 000 , без документи, без второ и фамилно име, без личен адрез, без собственост.След тях е Индия, Бразилия, На 6 место Русия

7

Тошо артиста

преди 4 години

Всичко се повтаря като в Народна република България. 1948г. В резиденция Врана се събират комунисти, социалисти, земеделци, десни , по опозиционни и други към левите. След седмица тия опозиционните , десните и други в десно. Са извикани в МВР ЗА СПРАВКА. И повече никой не ги вижда.Водят се безследно изчезнали.При БКП " нема лабаво"- Т. Живков.

6

Мда

преди 4 години

До До 5 МдаВ Китай всички работят!Къде и за какво е друг въпрос.

5

До 5 Мда

преди 4 години

Едва ли ще бъдат китайците толкова великодушни към сороскитегендарподлоги та да им дадат работа ! Тия директно ще изчезнат и няма да се забележи даже липсата на няколко хиляди на фона на милиардите население.

4

До 3

преди 4 години

Ти си ясен на какво си "учен" политкоректни"либерал-демократе "спорни са само менторите ти,най вероятно са America for Bulgaria или An open society! Така че,без надзорен тон от платени к'елемета молим!

3

Мда

преди 4 години

Май автономията на Нонг Конг няма да изкара 50 години...Няколко милиона ще поработят безплатно на съответните места.

2

Анонимен

преди 4 години

Хайде да познаем от три пъти Кой ръчка нещата в Хонконг?

1

Анонимен

преди 4 години

Искане за демократични реформи това е кошмар за китайските комунисти.