16

Irish coffee

преди 4 години

Ако цзюешън онг е австралийски учен, то аз съм дядо мраз. Освен това в Австралия, особено в Сидни Австралия пият отвара от сушени барабонки от кенгуру вместо кафе.

15

симо

преди 4 години

кафенце ммммммм,с бърбън и кафе сутрин най-ми е добре...а вие пиите чай или вода, будали такива а може и бозааз пия кафе от 5 годишен, е тогава само със захар мммм от тогава го обичам ... и тренирам само екстрвмни спортове, гмуркне фреедайвинг и тичам по 32км седмично

14

Анонимен

преди 4 години

Кафе,чай,билки,всичко се отглежда малинно,третира се с препарати и се пие от хората.Ако не се пръскат с отрови храст кафе или чай няма да има.Със здраве.

13

Анонимен

преди 4 години

До 1Да така е особено за екологията, заради кафето и телешкото се отсичат белите дробове на планетата, естествено има и друг бял дроб в океана но и за него се грижим стабилно с пластмаса.

12

Анонимен

преди 4 години

След като са замърсени въздуха и водата как няма да има толкова ракови заболявания!А това за кафето е преливане от пусто в празно.

11

Анонимен

преди 4 години

Кафето съдържа потенциално канцерогенни биохимични съставки.Кафето е КАНЦЕРОГЕННО.То води до рак и Уродливост.Толкова ли е трудно да напишете това!

10

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия изсмукани от палците статии! То не беше "кафето вередно, а чая полезен", то не беше и наобратно!Вижте какво ни давате да ядем! "Е"-та, хормони, антибиотици, ГМО, глифозиди, салами без месо, сирене без мляко, месо без месо и мляко без мляко.... какво ревете за кафето и чая? Продажна, джендерска журналистика! Нищо не променяте с измислените си статии!Умираме от това, което ни давате да ядем !

9

Анонимен

преди 4 години

Зависи от рака. Някой омари, въобще не пият кафе, а на "спайдър краб" им се вие свят и си бъркат стъпката.

8

Правилно

преди 4 години

До Мока РобустовКафе с райбер

7

****

преди 4 години

Айде най накрая тези пишман учени,да седнат заедно и да се разберът кое е вредно,и кое полезно.А не само да сменят версии през няколко години,и да ревът само за пари.

6

До 4 К.Бабоне

преди 4 години

Значи другата крайност изобщо да не пиеш кафе е опасна ?

5

Щерю

преди 4 години

Едно време на младите възрастните не давали да пият кафе - може би с право...

4

К. Бабоне

преди 4 години

Същото е като с виното- консумирайте разумно и ще има само ползи за вас. Нито една крайност не е безопасна.

3

Мока Робустов

преди 4 години

Няма живот преди кафето.Казва се "Да се видим на по кафе", може и на бира, но не и ако е мадама.Сутрешно и следобедно кафе, един от малкото безвредни навици. Е, все пак внимавайте с количествата.

2

Анонимен

преди 4 години

Наричано,черната отрова.Да се унищожи по цялата земя

1

Pison

преди 4 години

Най-голямата отрова !!!!