82

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 88Ушанков, дразни се на ***, че са кръстили препарат за почистване с името "бояршник", който става и за пиене.Относно заплахата ти - ела, чакам те. Най - много да получиш "томахоук" в дирника, дето си го бършиш с вестник "Работническо дело"

81

Анонимен

преди 4 години

Естествено, кой иска да се занимава с чобани?

80

Анонимен

преди 4 години

До Тодар ПравешкиАлоу, ти от прайда, думата "бояришник" ме дразни и ако продължаваш да я употребяваш, ще се наложи да получиш доза глог per ani!

79

До Анон

преди 4 години

Турция е имала много добри политици и дипломати и благодарение на тях не се изкуши да удари СССР в гръб в най-тежките дни за Русия през ВСВ, когато немските егерски части бяха в Кавказ. Страната им избегна ВСВ. Една от причините е споменът за руската помощ през гръцко-турската война - злато, картечници "Максим", винтовки, нагани, милиони патрони и даже кавалерийски шашки и...инструктори! И турците обърнаха хода на войната!Само наивно първолаче може да допусне, че купуват С-400 за да ги разучат!

78

Тодар Правешки

преди 4 години

Алоу, ***.Намалете бояришника бре, хора. Размили сте границата между желаното и реалността!

77

Шаоо лин

преди 4 години

Сирия де не софия

76

Анонимен

преди 4 години

със тяхното съдействие убиха руския посланник свалиха руския самолет и спретнаха преврат но тези които трябваше да се сбият се разбраха и нещата не вървят по американският план.

75

Борисчо

преди 4 години

За сметка на това САЩ са доволни, че бедният изтормозен и гладен Български народ купи самолети за 2 млрд.

74

до 71

преди 4 години

Как разбра , че С 400 е най добрата в света?...а ти как разбра че не е? Тя в Сирия не е да пази Асад, ти и това ли не си разбрал....Тартус и Хмейним прочети какво има там първо, аде чао, лекции по геопилитика давам ама срещу пари....чсо

73

Анонимен

преди 4 години

до Анонти пък ако мислиш че експортния вариант има нещо общо с комплексите в Русия значи си поредния нсивник....

72

Анон

преди 4 години

А всъщност турците ще дадат на американците пълен достъп до устсновките за да ги видят колко струват и да си развият контра- мерките... Такова животно Турция да рита срещу САЩ няма... турците са едни от най- добрите дипломати и никога не биха заложли на бита карта (Русия)...

71

анонимен

преди 4 години

ТЕЗИ ХАМЕРИКАНЦИ- ИНДИАНЦИ ТРЯБВА ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВАТ СВЕТА! !!!!!! Те вече не са фактор и трябва да се съобразяват с останалите държави!!!! Отделен е въпроса че нашите политици им *** оная работа!!!!!!! Но ще дойде време и всеки ще плаща СМЕТКАТА!!!!!!!

70

Анонимен

преди 4 години

Империите нямат цел от днес за утре или за 10 години. Тяхната политика е за следващите 50-100 години и така, който и да дойде на власт той си има цел и посока. :)

69

Анонимен

преди 4 години

Още нещо.Тръмп обяснява какъв голям националист е и как уважава свободата на другите народи.Тогава какво правят армиите му по целия свят и защо качва и сваля режими по света без никой да му то е искал като скъсан интересна идея за уважение към другите народи как и тоя е с широки душевни граници демек кандидат завоевател.А защо толкова е загрижен в Европа да управляват фашисти като него че чак им друсна 55 милиона за предизборните кампании и надмина и Путин де.Това е намеса във вътрешните работи.

68

Анонимен

преди 4 години

До 74 трудно е да загубиш нещо, което никога не си имал.САЩ никога не са имали авторитет освен на печени крадци и терористи това им е автоеитета.Това че света им се кланя не е от авторитет а от страх.Защото тоя останал свят и досега не може да се обедини и е в плен на регионални национализми което дава идеален шанс на САЩ да правят каквото си искат.*** авторитет, от къде, за какво имат ли нещо дето да са дали на света и да не е направено от имигранти, освен кретенията на клоуна тиранин.

67

преди 4 години

До 75 е защо може да е защото САЩ са крадлив фашистки райх с нагъл диктатор за шеф който е свикнал да изнудва всички да му подписват изгодни само на него сделки и Турция не му се върза на номерата както и Русия Китай Куба Иран и Венецуела и злия перхидролен фашистки гном полудя от бяс и сега се чуди как да им отмъсти и ше умре от злоба.Аз пък не разбрах друго.Даже и да съм съюзник на САЩ защо трябва да купувам тяхно оръжие и да си регулирам вътрешната че и външната политика по техните интереси.

66

Анонимен

преди 4 години

Ще се разочароват още повече почти до лудост длед като Турция си купи и от най модерните самолети Су57 от руснаците

65

popa ot razgrad

преди 4 години

когато се пишат подобни статии, би трябвало да се предостави пълната картина, а не само върха на айсберга...Турция закупи С-400, защото Америка отказа да продаде на Турция системата Patriot...а защо е отказала, това е по-сложно и много по-интересно...

64

2

преди 4 години

За парите , за парите - техният Господ Бог - ги заболя !

63

Нашенец

преди 4 години

Сега е момента турците, който заминаха преди години, сега да се върнат като Българи.