75

Анонимен

преди 4 години

От умрел писмо...

74

Шопо

преди 4 години

И ??? Като научим какво ??? Некадърници...

73

КОЙ

преди 4 години

СЕТИХ СЕ,ЧЕ ИМА ЕДНА ДЪРЖАНА КОМИСИЯ ПО СИГУРНОСТТА НА ИНФОРМАЦИЯТА /ДКСИ/,КОЯТО КРОТКО СИ ЖИВЕЕ В КОМФОРТ , НЕ ОБЕЗПОКОЯВАНА ОТ МЕДИИТЕ, ПОЛИТИЧЕСКИ ОКРИЛЯНА ОТ /ВИЖ ръководството й ,и какви са назначенията ТАМ,,,изискванията СА много високи и КОЛКО са покрити от висшите ЧИНОВНИЦИ / И ТАЗИ КОМИСИЯ,КАКВО СИ МИСЛИ ПО СЛУЧАЯ ,,,

72

избирател

преди 4 години

Все за съд и прокуратура говорите.Без да се сещате за изречения от рода на"Ти си го избра......"Това е България дами и господа Б-Ъ-Л-Г-А-Р-И-Я!!!

71

Анонимен

преди 4 години

Поне 200 - 300 души трябва да бъдат уволнени. Да им се наложат глоби по минимум 200 хиляди лева и дадени на прокуратурата за разследване като група за преумишлена кражба на имущество и парични средства на 5 милиона граждани.

70

Анонимен

преди 4 години

Това е фейк, да тупат спуканата топка.

69

АТАКИСТ

преди 4 години

НАП, извинявайте но всички сте за затвора там дето сте в тази агенция заедно с Тиквата! Едно кeлеме да ви разбие системата, а Тиквата да се оправдава , че нямало пари заради управлението на Съсела. Всички сте за затвора!

68

Анонимен

преди 4 години

Нали влязох в НАП. Искат ми електронен подпис за да си проверя дали са ми изтекли данните. Е като нямам не може ли само с ЕГН?

67

Анонимен

преди 4 години

Значи НАП прави приложение което има за база данни файла, който прати хакера. Пълен абсурд. Какви 3%. Всички данни са изтекли.

66

Бисер

преди 4 години

НАП съобщи че от догодина новите данъчни декларации да се подават директно в замунда

65

Иван

преди 4 години

Намерих друг отново в anonfile ;) работи

64

Иван

преди 4 години

Намерих линка, но вече не е валиден..

63

Анонимен

преди 4 години

Много наивно,ако Ви дойде призовказа продаден апартамент,или натискза бизнес или...няма да има време даси пийнете хапчетата.

62

Анонимен

преди 4 години

Че откъде да знае човек дали са му изтекли данните по някаква причина била тя електронна или друга към вид обислужване на някое ведомство по инстанция на институциите,че и по кое време точно е станало след някакъв срив или атака на системата за обслужване с неините звена и връзки за случаи точни или подобни с неголяма точност някъде неясна,че още да се ползва от такива приложения по време и съобщения за тях след като вече е била съобщена информацията как списък приложен и фиксиращ атаката реално

61

Кога ???

преди 4 години

И кога ще е това скоро ? Кога ще пуснат това приложение ? Никаква ли яснота няма ?

60

Анонимен

преди 4 години

Дв медии са изтървали покера,но несеназовават.Самите медии да си признаяти кажат как ги взеха и кой ги открехназа да вземат( данни)Без да искат медиите свършиха чудесна работа.

59

ДС

преди 4 години

сменят пионките по градовете наесен. Нищо ново, грабежа продължава, а народа изпростява. Или бяга в чужбина. Тук ако не си в схемите, или някой истински гении, пари няма, напротив НАП и другите най-много от теб крадат. Нали шефа му имал десетки фирми, я да видим сега на кой е перач? Фантазия е, че тук можеш да теглиш кредит, да основеш фирма и да просперираш. НАП ще те смачкат за 1 месец. Както казах, в Сараите някой сменя бушони.

58

Иван

преди 4 години

От Нова ли са дали линк?

57

до 59

преди 4 години

Ти какъв си, че така се изказваш? Какво гражданство пише на личните ти документи? Майк,а ти и баща ти какви са? Знаеш ли с какво започва българското възраждане? Прочети го, имаш нужда. Ако не ти помогне, скачай от високо.

56

Анонимен

преди 4 години

Само се чудя как тиквата не е прехвърлил още топката на Орешарски.То е ясно, че този път се оакаха сериозно, че и треторазрядни чужди медии ни се подиграват.И не случайно има медийно затишие ...мътят водата с някакви приложения и не знам си какви интервюта, само и само да отклоняват вниманието от изключително сериозния проблем.