279

F16

преди 4 години

Те си купиха С400, ама ще лапнат мазната опашка.

278

Наблюдател

преди 4 години

България трябваше да купи С-400. Турция е член на НАТО и купи, значи и ние можем.

277

До 307

преди 4 години

Абе глепендер, пише ли нещо по този повод в Сороските ти опорни точки за Венецуела?Те доброзорно (като нас) са набълбукани с тенекетата F-16 и тях също САЩ ги изнудваха за части и поддръжка, както ще изнудват нас.Накрая на Чавес му писна и си купи руски самолети.Продължавай да измисляш още глупости как където имало F-16, трева не никне (примерно)

276

До 310

преди 4 години

Ще го има и много по-голям и силен от преди.

275

Анонимен

преди 4 години

До НЯМА ГО ВЕЧЕ СССРИ няма да го има, слава Богу!!

274

добре e за България

преди 4 години

Където има F16 комунизъм(социализъм) не вирее, а това е добре за България.

273

НЯМА ГО ВЕЧЕ СССР

преди 4 години

Няма го вече СССР да ни подарява стотици самолети БЕЗПЛАТНО !Няма го СССР да ни дава БЕЗПЛАТНО нефт, газ, ядрено гориво ....Няма го необятния пазар на СССР да ни изкупува нискокачествените стоки.Няма го СССР да ни пази от външни врагове.Със съюзници и приятели като САЩ и Западна Европа на България не и трябват врагове ... Ще си загине и без врагове.

272

Шефа

преди 4 години

Колкото Кипър си купи сигурност , Турция си я окупира за нула време!Уж са членки на НАТО я?

271

politolozi=glupost

преди 4 години

този политолог ръси само глупости, от самолети и авиация почти нищо не разбира, тази сделка си беше чисто политическа, целта по-скоро беше да се пробва може ли бедна страна да подпомогне финансово най-мощната икономика в света, тоест няма отнношение към армията ни

270

Анонимен

преди 4 години

На аборигените се дават дрънкулки

269

До 285

преди 4 години

И на кого да продадем тези ***???Те са на баснословна цена и едва ли има други толкова глупави като нас да дадат повече от нас или същите пари.Около три пъти по-висока цена платихме спрямо ОАЕ, хем за арабите са осигурени същите условия и по-високи опции.*** си продай кафеварката за три милиона, да видим кой ще я купи.Това е най-тъпата сделка и най-голямата набутвация в Българската история. При това дрането ни тепърва предстои. Ще ни изнудват да плащаме поне още 20 години.

268

Анонимен

преди 4 години

тия кравари дето заличиха 100 милиона индианцисмучат от кръвта нанай бедната държава в европас помоща на такива "доценти"

267

Анонимен

преди 4 години

абе много се плюнчиет ама я кажете страшните невидимки на краварите сърбите как ги сваляха с ракети от 50-те години това първо второ кого ще нападаме че ни трябват тия щайгите немогат да ни спасят нито от ракетно нападение нито от нападение с чужди изтребителидокато се дигнат и ще ни издухата това мекеренце сигур от новия курс на шорош за национални предатели дето го рекламират по тв - нещо от сорта ние можем- наредени на дългата софра

266

Дааа

преди 4 години

Това се разбра че е на заплата в герб. Тези са от най вредните за България, защото се преструват на независими и отдалечени от властта, всъщност са ***.

265

Искаме мир!

преди 4 години

Не искаме НАТО! Искаме мир!

264

маде ин Булгари

преди 4 години

Очевидно скоро Турция ще напусне Нато. След санкциите на ЕС и на САЩ. Което означава, че турците ще си купят от Русия още по-модерни самолети, вместо неуспешния Ф-35. Със системата С-400 турците ще могат лесно и евтино до свалят нашите Ф-16. А на Запад от България, сърбите ще могат, лесно и евтино да свалят нашите Ф-16 с френски ракети. САЩ ще напуснат Инджирлик и ще преместят атомните си бомби в Демеселу, на 35 км северно от България. Инджирлик ще стане руска военна база. И ние сме прецаканите

263

1

преди 4 години

До хахаха...сигурност,*** какъв апетит крие турция към бг.икономика ли имаш или петрол,на ердоган,още 5милиона бедни гърла не му трябват,това за язовирните стени,сигурно по партийните събрания си го чувал,времето на партийните сбирки отдавна минаугледай си празната чиния и за турция не мисли.

262

хахаха...сигурност

преди 4 години

Едно време имаше доктрина - ако Турция се обърка да нападне БГ, се взривяваха едни язовирни стени и се наводняваше Южна България за да се забави противника, а армията имаше едничката задача да устиска 24 ли 48 часа ли беше, докато дойдат руснаците от Украйна. Ето това е конкретен план, сигурност. С тези 8 самолета, каква сигурност, какви гаранции са поели САЩ да се намесят в наша полза при евентуален конфликт с Турция - най-големия ни враг които не крият апетита си към БГ?? НИКАКВИ ангажименти!

261

Анонимен

преди 4 години

На роби самолети не им трябват. Кой получава 500? заплата в ЕС?

260

Анонимен

преди 4 години

Абе, колеги, що се карате и се "дъвчите"!?Бг е членка на НАТО, съответно е необходима воена техника и въоръжение които са интегрирани с алианса.Проблема в случая е, че можехме да закупим и по-евтини самолети за "Еър полисинг".Защото ОСЕМ Самолета за друго не стават.Реална бойна авиация се състои минимум от поне 30 - 36 самолета - три ескадрили по 10 или 12 самолета.Представете си за каква сума говорим, без да включаме техническата подръжка и резервните части, плюс авиационото гориво!!!!