56

Шит

преди 4 години

Аз с влак пътувам от София до Варна за почти 8 часа бе....

55

до 64

преди 4 години

Гагарин го знае цял свят и знае какво е направил, а ти кой си?

54

Анонимен

преди 4 години

На някого може да му е мъчно, но руснаците са велика космическа сила! Правят ракети както други правят трамвайни мотриси - на конвейер. Продават двигатели и други високотехнологични изделия. Малцина знаят, че Русия консултира Южна Корея и им даде и двигатели за първата им голяма ракета "Наро". Консултират Индия, Иран, да не говорим за Китай!Русия е направила многократно повече за изследване на Космоса, отколкото UK, Франция, Германия, Италия и Япония, взети заедно.

53

смех

преди 4 години

видели са Луната през крив макарон...... затова излитат от Байконур....строена от СССР.... всичко краварско е такова- въздух под налягане ....като долара .....кухо... лъжливо.... без стойност..... факт.....

52

Анонимен

преди 4 години

До 55. По същата твоя логика да попитам а какво доказва, че Гагарин е бил в околоземна орбита?

51

Анонимен

преди 4 години

До 53. Ти със сигурност не си, но американците го направиха. 6 пъти, повтарям словом, та да ти светне - ШЕСТ пъти.

50

Анонимен

преди 4 години

До ха-ха-ха. А дали правиш ли разлика между не могат и не искат? И за какво да ходят сега пак - да съберат още камънаци или просто да се разходят? Трябва да има смисъл и да е изгодно. Просто е, ама не го схващаш.

49

Анонимен

преди 4 години

До R2D2. Това вече си го писал няколко пъти. Стига си го повтарял. Не хваща дикиш.

48

R2D2

преди 4 години

И защо не отидоха да празнуват направо на луната? Защото никой никога не е ходил там. Американците са царе на измамите и фокусите. Сега чакаме Илон Мъск да отиде на Марс и да копае там картофите за марсианския Макдоналдс.

47

Загадъчно

преди 4 години

Добре де те там в тая станция без гравитация като отидат по малка и голяма нужда навсякъде ли има..... нали се сещате мини във въздуха?

46

Пристигнаха

преди 4 години

благодарение на Русияоще дълго време "проспериращия" и "напреднал" запад и САЩ ще има да си купуват Руско билетче когато искат на МКСзапада се превърна в жалко посмешище !!!

45

УбавиНовиниДнес

преди 4 години

Много убави тези кормонаути. Много убави занимания измислиха, Бягане към Луната, качване кам МКС с руска ракета. Много велики!

44

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Преди 50 години кацали, а сега не могат.

43

Анонимен

преди 4 години

Кога ще построят ново студио по случай 50-годишнината от първото филмче?

42

Хюстън Лиикс

преди 4 години

- Алйоу, Байконур , обажда се Хюстън, имаме проблем ...... - Здравствуйте Хюстон, скажите, каков ви е праблема ?- Луук сега, честваме 50 години от стъпването ни на Луната а няма с какво да отидем до МКС за да го отпразнуваме....- Панятно, Ще ви закараме до там, даже ще изпратим с вас наш человек, космонавт, да управлява ракетата . Ама НЯМА ДА ПИПАТЕ НИЩО по таблото, ЕЙ .... Седите кротко и чакате да пристигнем на МКС ..... Поняли ? _ Ъндърстенд, живи да сте ни , руски братушки ......

41

Анонимен

преди 4 години

Колкото аз съм ходил на Луната, толкова и американците.

40

Анонимен

преди 4 години

Минаха 50 години, а филмчето е все същото...Направете му анимационна версия, като Дисни и цар лъв, това ни омръзна до смърт.

39

Анонимен

преди 4 години

Къде са им ракетите на великите американци?Какво правят при лошите изостанали руснаци?И най-важното, КОГА ще отидат на Луната?За Марс даже не питам...

38

Анонимен

преди 4 години

Ако изобщо са "ходили" до луната, то със сигурност са използвали руска техника, а руснаците си мълчат, защото тогава са били "кръвни врагове" и ако се разбере, че работят в тесни отношения ще е резил.Другият вариант изобщо да са били на луната е извънземните да са им организирали екскурзия, а филмчето, което е истинско, да е за масова употреба.

37

Асен

преди 4 години

"Аполо 11" е единственото събитие от 20 век, което има шанс да бъде масово помнено и през 30 век", каза вицепрезидентът Пенс. Може би иска да каже единственото позитивно събитие. Мисля че и двете Световни Войни ще се помнят, докато съществуват хора.