151

Анонимен

преди 4 години

Ако Манолова се кандидатира за кмет на София,има опасност да остане с години без работа но ако Нинова се кандидатира за кмет на Краводер,веднага ще я изберат и ще спечели за пръв път откак е начело!

150

Анонимен

преди 4 години

до 154 Бсп - българската сепаратиска партия е почти смазана и никой не може да я възстанови вече!А Манолова за да стане кмет та да """смазва"" Фандъкова е много страшно за мая щото ако не стане кмет на София няма да е и омбудсман вече!Тъй, че мая да се позамисли за себе си, ужасно много рискува сегашния си пост!

149

Анонимен

преди 4 години

Бкп- Бсп отдавна е лидерска партия, още от времената на Станишев когато беше премиер!Тогава Нинова е крала много повече от Станишев и той я изгони за корупция (не, че той не е корупционен)!От тогава между тях има омраза и тя сега му връща направеното от него, като я изгони!Още като стана лидер на бкп-бсп Нинова продължи да събаря партията си та чак и окраде партийната им каса с над 25 мил.лева!

148

Loyko

преди 4 години

Кутев,Нинова пада...това е видно.Партията пада...това е страшното.Гледай важното,а не детайлите.Трябва на България нова опозиция,ефективна и честна с избирателите.

147

Анонимен

преди 4 години

Каква лява партия сте,след като всички сте милионери?

146

СТАМАТ

преди 4 години

*** тоа Кутю кой го брои

145

Червените милионери

преди 4 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

144

Анонимен

преди 4 години

ТЕ СА БЪЛГАРСКА СОЦИОПАТСКА ПАРТИЯ- МИЛИОНЕРИ.

143

До Анонимен 154

преди 4 години

Това е много вероятно. Важното е колко от провинциалните "софиянци" ще отидат да гласуват.

142

Баба Ванга рече

преди 4 години

Сестра Галева(Мая Костинбродска) нито е руса, нито вече е жена... Толкова лъжа, фалш, алчност и злоба има в Костинбродската мутракеса, че може да се сравнява само *** Милиончева, г-жа Лъжа и котилото от уродливи плъхчета като Зарко Дядоубиеца, Симо ***, Свилен баджанака и други...

141

Те си остават

преди 4 години

Бесовска Сатанинска Партия

140

Анонимен

преди 4 години

Мая ще смаже Фандъка!

139

Анонимен

преди 4 години

Браво на Нинова ,че има куража да разкара такива като тоя от политиката!

138

Майо кажи си

преди 4 години

Един път употребена - за цял живот опозорена!

137

факт

преди 4 години

Чехия, най-успешната бивша социалистическа държава постигна успех защото след 1968 г всички бяха убедени в предимствата на капитализма.За тях 1989 г беше "завръщане" към капитализма. Затова там има по-малко бедни хора отколкото в България.

136

София е синя

преди 4 години

*** и комунистка никога не е ставала кмет на София и никога няма да стане. Мая Манолова е и *** и комунистка т.е. никога не може да стане кмет на София.

135

akud

преди 4 години

тоя е пълен ****т софия червена, :) :) :) никой не иска и да ви види дърти пролетариани, неграмотни и арогантни хорица от с. крушовица сте всичките

134

Курнелия лицемерка

преди 4 години

Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е изпратила сина си в Щатите, а иска да набута българите към бедната путинова Русия, е на това му казвам лицемерие. То и затова електората на БСП се състои главно от стари хора жертви на телефонни измами, защото вярват сляпо още от времето на комунизма.

133

Спеца

преди 4 години

Кутев , тия пророчески способности по полов път ли са ти предадени, или сам си ги измисляш?

132

МОЛИ

преди 4 години

КУТЕВ,СЪНУВАШ ЦВЕТНИ СЪНИЩА.СОФИЯ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЧЕРВЕНА.ОСОБЕНО ПЪК С МАЯ.КОСТИНБРОД НЕ Е БИЛ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ.КОЛКОТО И ДА ТЪРЧИ МАНОЛОВА ПО ПРОТЕСТИ,ХОРАТА НЕ ПАСЪТ!!!