6

хах

преди 4 години

Познавам един пожарникар . Завършен лентяй . Преди години не са го приели в милициЮнерското и от нямане какво да прави отишъл и завършил пожарникарско училище . Назначили го след това като отговорник за противопожарната безопасност на театъра в града. С офис и задължението поне веднъж годишно да проверява пожарогасителите в сградата . Със всички права и привилегии на полеви пожарникар . Пенсионира се преди 2 години . Дебел и все така мързеелив не свършил нищо полезно през съзнателния си живот.

5

Анонимен

преди 4 години

До Мдаа Никой нема да напусне ще си остане на заплатка плюс пенцийка до като го изгонят. В големите градове наистина пожарникарите имат работа и то сериозн. В малките градчета си е хотел Рай. След смена на полето, домати, чушки, лозя, бостани - отпочинати ора.

4

somebody

преди 4 години

По пожарникари на глава от населението сме на първо място в Европа и на трето ( след КНДР и Куба) в света

3

Мдаа

преди 4 години

Поне 80-100 човека ще се пенсионират или напуснат поради някаква причина до края на годината и в началото на следващата отново Недокомплект.

2

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Няма що : това което наричате пожарна е събрано в 5-6 града .В по голяма част от все още българската територия пожарна , доктор и полиция идват на другия ден

1

Анонимен

преди 4 години

Нали пищяхте че нямало пожарникари и полицаи?Как нямало кой да пази и да бори престъпността?Пък то-ушев,пожарникар,пожарникар,ушев.Какво значение има?Бг е 6 милиона.2 милиона пенсионери скоро ще се споминат ,2 милиона ромале и към половин милион бъдещи емигранти.Накрая ще останат само държавни служители и роми.И двете прослойки на социал.Много бутафорна държава.Ще е готина картинка-милион и половина пенсионери ровещи в кофите щото роми и милиционери и пожарникари осигуровки не плащат.