34

11

преди 4 години

Никак.

33

Елица

преди 4 години

До Привет от ГерманияНе лъжи хората! Санкции, БЕЖАНЦИ, Германия става все по-зле.

32

въпрос

преди 4 години

Е, като не им дреме, защо все се оплакват?

31

ivailo

преди 4 години

И какво постигнаха тия санкции - нищо ! Путин си е стабилно на власт, и руският народ е обединен. А Меркел се тресе от притеснение, докато "бежанците " се забавляват с германските жени...

30

Активист на БКП

преди 4 години

Никак !!! Ама никак !!! Братушките си продават газ и нафта,къркат си водка със сельодка,Путин носи маратонки от 1 000 ? и не им пука за санкциите от Юръп!!!

29

Анонимен

преди 4 години

ЕС и Америка са жалки. ЕС е направила такива поразии на европейските народи с тези проклети араби и с тази проклета толерастия към всичко лошо и извратено. Европейските народи вместо да си оправят положението си тръгнали са срещу Русия - Държава, коятоп е също част от континента Европа и съседна на много държави, които са част от ЕС. ЕС ГУБИ много, когато е срещу Русия. Който е срещу Русия, нищо добро не получава и това е поредната доказана правда и истина.

28

Сега па тези...

преди 4 години

...ясно е, че ЕС губи в *** повече отколкото Русия от търговията помежду им. РФ си взе 1/4 от Украйна и си преориентира индустрията - готви се да си произвежда всичко нужно сама. ЕС не е необходима. Но и повечето малко страни в ЕС загубиха чувството си за самосъхранение отдавна, разчитайки Германия и Франция да мислят вместо тях и защитават техните интереси. Е да ама не!

27

знам

преди 4 години

Отменят санкциите, и получават руска благодарност. Следва нова агресия и нова анексия на чужда територия. Но ако се увеличава печалбата на богатите германци, това не е проблем.

26

Факт

преди 4 години

Тепърва Европа ще страда от санкциите срещу Русия.И вредните последствия ще са не само преки,а и косвени.За какво става въпрос?Пренасочването на руската търговия към Китай му даде мощен стимул за развитие и увеличаване на конкурентноспособноста.На практика на Китай бе подарен целия безкраен суровинен ресурс на Русия,който преди бе за Европа.Ясно какви ще са последствията,особено за Германия.Иначе е ясно,че тая война върна Русия 5г назад,но тя оцеля и се възстановява.За предаване и дума не да не

25

Анонимен

преди 4 години

Я гледайте в Ютуб обикновените хора от Русия какво мислят за живота си!Големи адвокати на Путин се извъдихте,а иначе плюете своите...Бурлаци безродни!

24

Анонимен

преди 4 години

Безработицата в Русия е под 4%. Русия постигна значителен напредък в замяната на много вносни стоки с родно производство.

23

pravomira

преди 4 години

До АнонименЗащото не работи и неиска да работи, само с устата си работи и то за да завижда упеква критикува и не се вижда какъв е и незнае какво иска да РАБОТИ.

22

pravomira

преди 4 години

На тези, които ги обявиха , без да ги спазват. Там, където е Русия се говори за мир и полека военните страсти се успокояват, там, където се говори за бизнес и печалби , се създават условия за конфликти. Но, най опасното не се предвижда , това е великоруският шовинизъм, тогава нищи и никой не ще да може с никакви средства да спре руският крак, не казвам ботуш , казвам крак, боси, голи и гладни яе поразят всичко и всички, които са се проявили по какъвто и да е начин срещу тях. Да внимаваме.

21

привет от Германия

преди 4 години

Живейте и работете 1 година в русия ,след това живейте и работете 1 г. в Германия и само така ще разберете на коя държава санкциите се отразяват благоприятно и на коя неблагоприятно !

20

Абориген

преди 4 години

Къде и колко губела икономиката и как намалявали доходите на населението ....... Живея в страна която е една от 5-те най развити икономики и ясно мога да видя как поскъпва живота в последните 10 г. Имам приятели в САЩ - там е същото . Лъскаво , все още но цените растат по-бързо отколкото заплатите . И бедняците се увеличават. Германия - също . Заради тия "рефюджис велком" - мръсотията и мизерията е навсякъде . Париж - бях там преди месец . Навсякъде ***. Дюнери .Престъпност. Упадък...

19

Анонимен

преди 4 години

Всеки пети младеж в България е безработен.

18

Анонимен

преди 4 години

"Германската икономика със сигурност търпи вреди от политиката на санкции срещу Русия, но точният размер на щетите не може да се установи лесно."Ха сега свържете това "умотворние",със всички тези обстоятелствени и точни изчисления,какви загуби търпи Русия от санкциите на ДойчоЛандия,с толкова обстоятелствените и "прецизни" изчислени загуби на Русия,че даже и падане на жизненото равнище в страната?!Значи "великите специалисти" правят точни изчисления за Русия,АМА НЕ МОГАТ ЗА ДОЙЧОЛАНДИЯ??!!!

17

Анонимен

преди 4 години

През 2014 Фон дер Лайен е назначила като секретар по въоръжението Катрин Сюдер - успяла бизнес дама, която е работила 14 години за американската консултантска фирма McKinsey. През 2015 и 2016 година McKinsey изведнъж са получили договори от министерството на стойност 250 милиона евро, при декларирани от ведомството само 5 млн. за консултанти.

16

привет от Германия

преди 4 години

До АнонименСкоро ще наложим санкции и за руския газ ! Ще купуваме от Израел !Засега все още купуваме от русия 50 % от обите ни потребности и така в руската хазна влизат малко долари и евро ,че руснаците за имат парички да си закърпвят ушшанките !Много скоро руснаците ще останат и без тези пари !

15

Анонимен

преди 4 години

В Германия смучете газа на Русия и още искате. Северен поток се строи и ще лапате от цяла Северна Европа и ще прекарвате братския украински народ. Обещаха на украинците мед и масло, а им дадоха ритници и обиди, че са бедни, гладни и искат безплатен газ. Как е в евроатлантическа Украйна?