33

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте за ГЕРБ за да напускат още лекари и да няма кой да ни лекува.Гласувайте за МАФИЯТА срещу 20-тачка на глас.

32

Анонимен

преди 4 години

Ами да спрат да се финансират частни болници от касата , не може един човек да има по 10болници .

31

до 29

преди 4 години

Това дето можеше да се продаде във Видин е отдавна продадено.Закъснял си с търга!

30

до 23

преди 4 години

Преди да дойде сегашният директор болницата беше още по зле.Проблемът е много отдавна и не е свързан с него.

29

Анонимен

преди 4 години

Няма безплатно здравеопазване, това е ясно. Проблем е обаче, че държавата се разпорежда с парите от осигуровки. Колко това е функционално? И колко струва наличието на РЗК Видин? Сграда, заплати, разходи...от тия пари, дето не стигат до лекари, сестри и прочие? Е, закриваме болница, а администрацията не пипаме, така ли?

28

Анонимен

преди 4 години

Видин и като цяло Северозападна е само върхът на айсберга,като цяло над 80% от общинските болници в България са в това състояние,но забележете "реформата"и решението на проблема щял да дойде като пренасочиме нашите здравни вноски към "частни"здравноосигорителни фондове.Питам как ще стане Това?

27

Анонимен

преди 4 години

Да, аз живея във Видин, тук работя, децата ми израснаха тук. Един хубав град, обект на незаслужено надменно отношеие от разни малки душици от къде ли не...Навсякъде има маргинали, в София няма ли? Или в Пловдив? Това не е Видински патент. Нито сме бедни, нито сме сдухани, нито имаме нужда от смешните ви квалификации...

26

Анонимен

преди 4 години

Във Видин живеят родителите на много "видни софиянци", "бургазлии", " пловдивчани", "варненци" и прочие...Ако искате да има кой да се грижи за ВАШИТЕ родители, не ми се правете на мноо отворени, а подкрепяйте каузи като тази за стабилна Видинска болница. Ако трябва с подписки, петиции, квото щете. Не само на празници да ми се размятате тука и да плющите на софрата! Най-големия тумор на България е София-изсмуква, обсебва, монополизира, заробва ако щете...Ако ще се реже, трябва от там да се почне.

25

Цветан Цветанов

преди 4 години

Пускам Видин на публичен търг!

24

Бойко Борисов

преди 4 години

Закриваме болницата, че паритте за Ф-16 не стигат!

23

Анонимен

преди 4 години

Добре е да се запознаем с новите "идеи" на лицето Ананиев и да кажем твърдо Не защото после ще бъде твърде късно за всички нас!

22

Анонимен

преди 4 години

Хунтата Гроб е съставена единствено от национални предатели!

21

Наблюдател до 7

преди 4 години

Реваха, защото без пари няма как да стане . Трябва и наддаване да има при евентуална сделка с продажбата на Видинска област . Сърбия също може да иска да наддава. Според мен трябва да се стимулират р-омите масово да се заселят във Видинска област, поне едни 200 000 и тогава да се продаде областта барабар с тях като бонус.

20

Анонимен

преди 4 години

Лош мениджмънт ! Трябва да се смени директора - явно с нищо не се справя !

19

мак

преди 4 години

Добре е бб да отиде там, с катера или самосвал, с каквото му е удобно, нали може да кара всичко, да инспектира и да види на място проблемите. А не само да се хвали със заводи и магистрали.

18

Анонимен

преди 4 години

Болницата във ВИДИН е на загуба от години защото е пълна с малцинството целогодишно.Работещите там лекари един вид плащат да лекуват хунтата.

17

Анонимен

преди 4 години

Еее най-после се откриват места за Айшето да се докаже. Столюпиново е пълно с кадри, има наплив, чакат за места, Айше и Мустафа нови лекара.Държавата колабира бавна и мъчителна смърт. В момента е на системи но скоро и това няма да помогне

16

Да

преди 4 години

Днес е видинската болница, а утре коя болница?

15

Анонимен

преди 4 години

нананиев съсипа здравеопазването

14

Анонимен

преди 4 години

Бе важното е че рестартирахме корупционния проект АЕЦ БеляНЕ!