15

Отговарящ

преди 4 години

До ПитащаЗащо ли ги няма Баце и Десо Радев? Ами защото изкланите са българи християни, а на тях 3а таквиз им е през она3 работа! Виж, ако иде реч да се празнува нещо за измисления $Х0л0к0ст$ и Баце и Радев ще се наредят да реват със сълзи за 6-те милиарда юдеи...белким ги забележи някой клюнонос и ги потупа по плешивите глави! Да отбележат, че някакъв евреин наредил за изколят няколко десетки хиляди българи, не само не е важно, но и опасно, за да не ги обвинят в антисемитизъм...толко им требе!

14

Богомил

преди 4 години

До ЩирлицДаже и след 300години непрекъсната русификация, украинският език съществува. Преди на украински са учили децата до втори клас, след това задължително на руски. Имам приятели в Одеса, украинци, на рускоговорящи, които през 2014-та бяха готови да се защитават с оръжие срешу руснаците. бяха възрастни за военна служба и се готвеха за партизанска война.Ако няма украинци, защо руснаците са забранили на Шевченко да публикува на украински и са цензурирали произведенията му?

13

Питаща

преди 4 години

Бойко Борисов и Румен Радев защо не се виждат на снимката?

12

Анонимен

преди 4 години

Колкото има славяни, толкова и македонци

11

Щирлиц

преди 4 години

До БогомилУкраинци има дотолкова,доколкото има и македонци!

10

аз

преди 4 години

Поклон пред паметта им.

9

Богомил

преди 4 години

Не трябва да се забравят неадекватните действия на руснаците, допуснали унищожението на десетки хиляди българи и на един от най-големите български градове.Добре, че българите опълченци, 7400 души и 1400 украинци спряха турците на Шипка, а какво да кажем за безотговорното поведение на ген.Столетов при Плевен? Три лошо проведени атаки с много руски жертви.После пристигат 30000 румънци и пробиват турската отбрана.На Шипка българите спасяват войната изхода от войната, а при Плевен румънците.

8

Заралия

преди 4 години

През оная работа ми е за Сребреница! Плюс това сърбите убиват само мъжете от селото като отмъщение за кланетата, извършени от босненците спрямо тях в съседните села.

7

Анонимен

преди 4 години

Сюлейман паша е френски евреин. Соломон Леви Явиш. И не е могъл да мине Шипка, защото е спрян от опълченците.

6

Ахмет

преди 4 години

Против съм против убийствата на мирните граждани при каквито условия да са те,Ама трябва да знаем това ,че с това си действие СПЛЕЙМАН. Оаша /който по народност е Англичанин/ е направил грешка като опожарил града а трябвало веднага да премине Шипченския проход ,за да се съдени с ОСМАН паша /по народност Турчин/ и тогава даже нямаше да и а Опълченците на Шипка ето пак Англичанин пак клане съжалявам за случилото се и моите почитания към загиналите при палежа

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Ние какво общо имаме със Сребреница защото съм срещал не малко материали за там?

4

Айдън Сали

преди 4 години

Слава на Осман Паша!Няма по-долнонплеме от гягяурите!

3

Анонимен

преди 4 години

В Сребреница освободиха поробените сърби, какво общо има?

2

Анонимен

преди 4 години

В Сребреница дли има статия за клането?

1

Анонимен

преди 4 години

Поклон! Всички сме БЪЛГАРИ!