8

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААкак сме зле ко правиш тука бе ***....бегай ъ туркето...седиш ш ЕС нали ...как искам да дойде вашто време..да изметем такива навлеци като теб...ти си еднакво вреден и за турция и за нормалните бели страни...

7

Анонимен

преди 4 години

От къде на къде Европа е длъжна да се занимава с тия навлеци? Депортация на нелегални и легални дошли истреляне на месо по границата е решението.

6

Анонимен

преди 4 години

Шест милиарда евро инвестиции в Турция само по линия на нелегалните мигранти, строят им заводи, а за България спрени енергийни проекти.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен грънци отглеждат да ги вземат тези сирийци Турция ще плаща тези пари на европейския съюз

4

Анонимен

преди 4 години

Настоявам за прилагането на дъблинското споразумение и всеки мигрант стъпил в Турция, Либия и т.н. по пътя си към Европа да бъде върнат там.

3

Анонимен

преди 4 години

До ЕС е платил ами да вземат 5 милиона сирийци и да не плащат турция изхарчи 40 милиарда долара свои пари

2

Анонимен

преди 4 години

"Европейската комисия осигурява 2/3 от парите чрез европейския бюджет, а останалите се събират пропорционално от вноски на страните членки."Сиреч европейските данъкоплатци освен, че хрантутят мигранти на своя територия освен, че хрантути Африка с десетки милиарди ежегодно трябва да отглежда и мигрантите в Турция за капак средствата се раздават от бюрократи, които не са избрани от европейците, а са назначени.

1

ЕС е платил

преди 4 години

Класическо рекетче .......