15

Дърт ерген

преди 4 години

Екстра ми е без жена,всичкото време е за мене и не се съобразявам с никой.Тези,които имат връзка с българка,мога да им пожелая само успех и здрави нерви - ще ви трябват в големи количества.Айде,да си клатя краката и после на разходка.

14

Анонимен

преди 4 години

Почти винаги причината за караниците е в жената. И не мога да разбера каква е тази дискриминираща снимка. Представяте ли си какъв феминистки рев ще има, ако покажат снимка на мъж удрящ жена?! Това е чиста дискриминация на общественото мнение към мъжете!

13

някой

преди 4 години

Жената много добре знае коя работа е мъжка, ама твърди, че няма женска работа.

12

Тъпотия

преди 4 години

А нещо за изнервените хора в България и безизходното положение? Животът в тази мизерна страна кара хората да са изнервени и да са все с опънати нерви. Затова се получават конфликтите в семейството. Нямаш пари да купиш елементарни неща, трябва все да пресмяташ и да икономисваш.

11

Ванката

преди 4 години

И двамата чистим вкъщи - аз прахосмучам, жената мие с мопа и тва е. За прането и чиниите си има машини. Готви този, който е на кеф, може и да не се готви. Няма мъжка и женска работа, освен размножаването.

10

Анонимен

преди 4 години

Бе да се съобразяваш с някого си е крива работа.Идеята за общите пари също не ми харесва много много.Сама ми е супер добре като се замисля :)

9

Анонимен

преди 4 години

Лично пространство е много педерастки израз.

8

Анонимен

преди 4 години

Е то тоя мъж колко пъти ще я смени крушката , ти като моята свекърва - защо мъжа ми бършел праха , не било мъжка работа , та затова синковците не могат без мама , щот на нищо не ги е научила , щото не е мъжка работа .

7

Наблюдател

преди 4 години

Ами то не останаха млади семейства, все дърти семейства.

6

Анонимен

преди 4 години

Жената чисти, как кой ще почисти. Мъжът сменя крушки, мивки, плочки и боядисва и т.н.

5

4

преди 4 години

Карат се главно за това , още след първата година си хващат любовници и мислят само за тях ! Питам се за какво се женят тогава , след кята не виждат смисъл от семейство или съжителство !? Отговарям си "За да могат да се развеждат ".

4

Едно е сигурно

преди 4 години

Ако живеят в отделно домакинство, се карат много по-малко.Вторият вариант е снаха-хитруша или зет-шмекер или добър дипломат. Снахата да е по-тиха от водата, по-ниска от тревата, дори нервите й да са опънати и да гледа свекървата в очите.Или завряният зет да се прави на хрисим като агънце и да казва на тъщата мамо.Но това не винаги е възможно.Зависи и от характерите, и от други обективни обстоятелства, които не са подвластни на младите.Затова хората отлагат брака си, докато си стъпят на краката

3

изживял и оцелял

преди 4 години

Откакто се отърваах от жена си живея 10 пъти по-добре . Повече пари имам,повече свободно време имам,пия си бира с приятели колкото си искам. НИкога повече!!

2

Анонимен

преди 4 години

"Ако не искате да се карате с жена ви за това, че сте си позволили бутилка бира за мача, заедно си направете списък с разходите и при заплата винаги заделяйте за основните."Кажи честно

1

Анонимен

преди 4 години

Писнало ми е от жени, не ме интересуват вече.