55

Един

преди 4 години

ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП! Комисионните са важни, за разлика от жизнения стандарт на населението в България.

54

Анонимен

преди 4 години

Ми щом имат пари да платят на лекарите и медицинските сестри във Враца. Нали за всичко има пари. Баси и смотаната държава. Хората гладуват и студуват, здравеопазването е нула, личните ни данни изтекоха и всеки първолак може да се окаже ало-измамник, обаче 2 млрд. за изтребители винаги има. Повръща ми се. Очаквайте скоро да получавате имейли от измамници на произволни теми. Информацията ви е онлайн, всеки с гугъл транслейт може да разбере кое какво е и да измисли схема как да ви го вземе.

53

Анонимен

преди 4 години

Ревът защото парите ще отидат за отбрана и те няма да могат да ги откраднат.

52

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТе само ревът ,че ще дадат парите за пенсии и за болни деца но когато са на власт правят съвсем друго. Съветския съюз отдавна го няма но верните му кучета продължават да лаят.

51

Анонимен

преди 4 години

Тая Менда нещо се е объркала. Бойко каза че той е настоял парите да се платят наведнъж, а тая оФца му изкара лъжата наяве. Имаме най-лъжливия премиер .

50

Анонимен

преди 4 години

Наведи се бългърино наведи се още малко робе.

49

Марга

преди 4 години

За сетен път се убеждавам, че онези дето гласуват в парламента са отцеубийци. Да платят със собствени пари.

48

До 1

преди 4 години

По време на ВСВ немците създават Messerschmit 262, първият реактивен самолет, който е много по - бърз от тези на съюзниците. Понеже не могат да произведат голяма бройка от тях този самолет няма практическо значение за войната. Така и ние сега с тези 8 самолета, на фона на бойната авиация на съседите ни можем да уплашим най-много Косово или Черна гора. За Турция или Русия безсмислено да говорим.

47

Анонимен

преди 4 години

Като те настъпи чичо Сам и трилиони долара ще се намерят. Нали точно Сам подържат Тиквун и Сие.Не са казали не сме купили още 20, системи Патриот, кораби и подводници.Държавата цирк.

46

Анонимен

преди 4 години

Да се пише, че Русия се тресяла от страх затова, че след 5 години ще се внесат в Бг 8 самолета, на които ще летят нетренирани пилоти е меко казано несериозно. Някои хора у нас намазаха яко от комисионата.

45

Според мен

преди 4 години

Американците ще крепят Борисов още няколко мандата, да им защитава интересите България и да сключва "изгодни" сделки с тях.

44

Как се купува грозде

преди 4 години

До до ГроздьоПрав си.Някъде правят СУ 57 дето лети с GъZъ напред и стреля назад .Ама не сме дорасли толкова колкото тебе, че да сме чели геополитика и да купуваме нещо като прасе в чувал и да не знаем каква *** ще излезе

43

Анонимен

преди 4 години

На мафиота от Банкя му е дебело досието в Щатите и затова прави , каквото му кажат!...

42

До 38

преди 4 години

Сам си го казал.Въпрос на геополитика.И на заповеди от големия брат към васалните му страни.Няма мърдане.Ду..давци у нас винаги е имало и ще има.Никой не е изненадан.

41

Анонимен

преди 4 години

Хубаво ги купиха тези самолети, но да бяха постигнали по-ниска цена та да видим и ние, че имаме политици, който отстояват Българските интереси, а не някакви мекотели, който само козируват навън.

40

Анонимен

преди 4 години

Честито на русофилите и на другаря Путин.

39

анонимен

преди 4 години

За болни деца и възрастни хора пари няма, но за комисионни и щатски щайги има?!

38

до Гроздьо

преди 4 години

Гроздьо, докато продаваш грозде, светът се разви и дойде 21ви век. *** прочети малко литература- стопанска история и геополитика, щот виждам че нищо не знаеш. Така ще си отговориш на мн въпроси и няма да пишеш глупости

37

Как се купува грозде

преди 4 години

Купува се като го вкусиш.Ако ти хареса купуваш. Ако не =неТо,че никой няма да се вслуша в моето мнение си е едно на ръка.Но след ,като толкова се напъват да се купят F-16, нека да пробваме гроздето.2014 авиошоу Ген. Радев (не е президент тогава) прави шоу с МиГ29Айде сега най-добрия пилот на F-16 да дойде да направи същото на същото място.Ако го направи -- купуваме.Ако не може - да плащат обвзщетение. Bet against a bet - по американски

36

Анонимен

преди 4 години

Герб - типична Американофилска и същевременно българофобска партия.