6

Рак

преди 4 години

Верно е . Аз съм *** скромното ... Докато правя на мравката път що други бубулечки и дребни гадини изпотъпквам . Ама мравката е жива и здрава . и сам Ентелегентен . Ама многУ . Аре, многУ ви здрави и успех в живота .

5

И ловец съм и ...

преди 4 години

Риби и раци, обичам ги всякак, дори като зодии! Не спираш да се наслаждаваш на фината магия на рибите и на невероятният вкус на раците. Знаете ли как се нарича човек попаднал между риби и раци? УДАВНИК! Майтап Уили, ЧРЕВОУГОДНИК!

4

не е вярно....

преди 4 години

Лъвовете сме най -скромни!!! хахахаха ! Сериозно, Господ е дал на Лъва всичко: красота, интелект, чар, сила, сексапил.......Защо ни е да сме скромни?! И все пак сме доста по -сдържани от такива самохвални типове от сорта на Риби и особено Деви, които са и адски злопаметни и завистливи на всичко отгоре ! Раците са ОК, те са почти като Лъв, само че НАИСТИНА СА СКРОМНИ!: )

3

Оня със сома

преди 4 години

2Потвърждавампреди 1 час 1 6Рибите наистина са скромни.Оня ден се облекчих в една скумрия. Дума не каза! Само се повъртя малко, после наведе глава и дума не каза!Миналия месец пак така с един шаран, преди това със сом го правих.Всичките си мълчат и не се оплакват. Скромни са!____________За другите не знам, но цял месец мих и обезпаразитявах сома. Бати *** педалеса.

2

Анонимен

преди 4 години

Някои постоянно се хвалят колко са скромни, други постоянно четат хороскопи, за да напишат отдолу, че не били зодии, а пък аз отворих статията, защото помислих, че се отнася за морска храна.

1

Потвърждавам

преди 4 години

Рибите наистина са скромни.Оня ден се облекчих в една скумрия. Дума не каза! Само се повъртя малко, после наведе глава и дума не каза!Миналия месец пак така с един шаран, преди това със сом го правих.Всичките си мълчат и не се оплакват. Скромни са!