12

Ahmed Salem Amr Khad

преди 4 години

Автономната власт в Западна Сахара (южно Мароко) ще бъде чест да сключва сделки с компании от България. Много неща трябва да се направят заедно между Мароко и България. Истинският език за комуникация трябва да бъде език на взаимно уважение и взаимен интерес. Нека го направим, да развиваме нашите две страни. Благодаря

11

от СиднейАвстраляя

преди 4 години

На колко голяма клиентела ще продавате космичната храна?

10

Анонимен

преди 4 години

Защо никой на тази "демократична" планета не говори за държавата Зап.Африка, "подарена" на същото това Мароко, с мълчаливото съгласие на великите сили. Мароко е държавата,изпратила хиляди терористи в Сирия и прави нищо за да не се наводнява Испания с нелегални. Отвреме-навреме поизтрепват невинни европейски туристи.Ето това е нашия северноафрикански партньор

9

Привет от Албания

преди 4 години

Абе помня,че България и Бразилия след посещението на балканския миротворец при Дилма Русеф щяха да произвеждат космически ракети,ама какво стана?Още чакаме проектите май!

8

Анонимен

преди 4 години

От нас мушмулите, от Мароко - фурмите.

7

Анонимен

преди 4 години

Ние ще правим"зрънчо", турците фолксвагени....

6

Sicht Punkt

преди 4 години

Мароко е сравнително от най - добре развитите африкански държави и шегите са неуместни!"Закиа Ел Мидауи, посланик на Мароко в България." Тази жена и нейният оръженосец бяха и в Европа ТВ, но там почерпиха с традиционни марокански сладки и подариха поднос и чайник с който правят техният си чай.

5

Анонимен

преди 4 години

От Мароко чушките от нас чушкопека

4

Анонимен

преди 4 години

Бе не бих казал, че с много бързи темпове се развива Африка. Може би в северната част, дето са аpaбecките, правят и нещо друго освен войни, ама останалото е глад и мизерия. Особено след като изгониха бeлите от разни африкански държави, там е тотален срив.

3

Бай Вълчо

преди 4 години

Космически кус кус и шакшука няма смисъл.Да измислят космическо наргиле и всички ще се напираме да станем космонавти.

2

Анонимен

преди 4 години

Супер, напредваме ... днес Мароко утре Комго. Държавата цирк, всички ни заобикалят на поне 1000 км когато е възможно.

1

Невъзвращенец

преди 4 години

Браво, скоро ще обединим усилия и с Уганда и Чад.