6

Пурпорни реки

преди 4 години

До Анонимен 1E нали трябва да опреснят кръвта ! Та те всичките монарси от Европа от векове са една рода всичките!

5

Анонимен

преди 4 години

Аз в клозета ще си закача снимка на тия. Сувенир.

4

pipo

преди 4 години

Кралицата не е глупава. Намери мулатка на внук си за жена, да подсили поизхабения ген. Брат му си хвана жена от народа, малко по читави гени да влезнат в рода. Там всичко е пресметнато до последната запетая.

3

Анонимен

преди 4 години

Още по-големи приходи ще имат ако вкарат в кралския двор и китайци, индийци, латиноси, третополови... а защо не и някое магаре. Простолюдието винаги се е кефило на тикива работи!

2

Анонимен

преди 4 години

Ние, населението на английската колония България с благодарност се поклончваме пред нашата журналистика! Благодарим ,че така целенасочено ни осведомявате, как върви животът при нашите суверени. Щото те са далеко и ако не сте вие, няма как да ги видим и да научим нещо за тях.А бабка дали е акала днес? Ами Арчи слезе ли от клона дето се бе покатерил вчера?То бива да сте продажници, ама чак пък толкова...... Срам за България сте! Предатели!

1

Анонимен

преди 4 години

Наглосаксонската история познава случай, при който наследен принц, без 5 минути крал, се отказва от короната, за да се ожени за любимата си жена. Наглосакските традиции не позволявали Едуард да вземе за жена плебейка. А сега изведнъж стана възможно не само плебейка, но и с бозавцвят.