24

Иван

преди 4 години

За по голямата част от служителите на МВР са им дори много!!!

23

f

преди 4 години

По живково време бяха роби и мълчаха. Имаше предприятия, пожари бол, за 100,130 и се(ги) пенсионираха на 48,50,52 със хонорар от 170 лева. А сега - заплати, пенсии, часно, село, по на 35 години, имат жилища по няколко, 2 деца, коли 2,3, виж нап, да им даде Батето им Борисов. Хората мизерстват, полицаи, пожарникари, военни и много други. Много са се променили хората, само Пари, Пари и Само Пари...

22

🤣

преди 4 години

Няма Как ще лежи в затвора

21

Марко

преди 4 години

Всички българи полагащи нощен труд получават същата сума, а те хич не са малко за съжаление, но КРИБ и дума не обелва за това.

20

Му ха ха ха

преди 4 години

Този да се прави още на хитър, ама изборите идват и тогава друга песен ще запее. Да не стане с такова отношение да започне да търси със свещ полицаи и да няма. Ще му се наложи да приема хора от кол и въже, *** /роми/, турци, всякакви криминално проявени и гърчави, полуграмотни и тогава ще видят, на какво ниво ще стане родната полиция.

19

Анонимен

преди 4 години

ПО ДОБРЕ ПРОДАВАЧ В МАГАЗИН С 1500ЛВ, ОТКОЛКОТО ПОЛИЦАЙ ИЛИ ПОЖАРНИКАР ЗА 800ЛВ.

18

Re

преди 4 години

Заплатите в държавния сектор са малки,защото и работата е малко.Аз изпотен полицай и държавна служителка не съм видял.

17

Анонимен

преди 4 години

Кой краде, краде тия тридесет години. Вече от държавната ясла стана трудно. И бушоните почнаха да прегарят.

16

Анонимен

преди 4 години

До истинана. -Истината е , че частния сектор стачки не прави. Както и няма пред кого да плаче зада взима пари. Частния сектор не е за завист.Това са Истините.

15

Анонимен

преди 4 години

Трябва да им се махне нощния труд ,а не да се увеличава, защото денем спЪт. От месец насам днес видях един полицай да пише нещо на едно кръстовище.

14

Анонимен

преди 4 години

ЦК на ГЕРБ не казва кои ще са им кандидатите след 2 месеца

13

Истината

преди 4 години

Броя на държавните служители всяка година намалява, заплатите леко се увеличават, но желаещи да работят няма - заплатите са малко над минималната.Заплатите в частния сектор реално са над два пъти по-високи от заплатите в държавния сектор, но официално се водят малко по-ниски - разликата е заради огромния дял на сивата икономика и плащанията на ръка. По-високи заплати в държавния сектор по принцип подтиква и частниците да вдигат заплатите.

12

Анонимен

преди 4 години

През 2020 ГЕРБ щели да увеличат заплатите на програмистите в НАП от 600-700 лева на 660-770 лева. (10%). В същото време минималната работна заплата ще "скочи" от 560 на колко? 610-620 лева или ще си остане 560 лева?

11

МВР

преди 4 години

Да спрат да плаща данък, такса смет, ток, вода на един частен футболен клуб (:Левски) и да си плащат на служителите с

10

Анонимен

преди 4 години

До Изнасяйте се от Бг"колко е била държавната администрация...времето на Т. Живков"около 8 милиона, то частен бизнес не е имало тогава

9

НАП

преди 4 години

А приходите от НАП (законни и незаконни) който текат към София защо не ги пипат? А от агенция митници паричките от капитан Андреево? Гоше, кажи си....

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3 Да бе, скачат като хвърлен бетонов блок. Заплатите в държавния сектор на ниво служител са пълна скръб, виж началник отделите и разни директори там са добре, за другите едни 7-800 лева колкото да не умрат и толкоз. Частния сектор дава далеч повече, жална ни майка из северозапада, че няма частници да ги търсиш със куче.

7

Р.Ралин от рая

преди 4 години

Болна Тошка за кокошка!

6

Бай Миле

преди 4 години

То бива наглост, бива, ама чак пък толкова?! Не стига, че всички дирекции на МВР спират автомобили за проверка и оттам папка, ами и нагли! Че до кога ще харчите народна пара за четири служби с една функция?? Тоя Маринов мн зле бре! С ЕДНА функция-жандармерия, охранителна, КАТ, сигма и това е да спират автомобилите!!! А стига бе! Маринов, спри се вече, това никога не е било от твоите предшественици, а на теб скоро ти се вижда края! Наглеци

5

Изнасяйте се от Бг

преди 4 години

Може ли да направите елементарна аритметика докога ще продължава сегашното положение?Значи - държавната администрация постепенно нараства. Може ли някой да направи сравнение колко е била държавната администрация, МВР и ДС по времето на Т. Живков и колко е сега? Тиквата Боко увеличава заплатите на администрацията, взема държавни борчове да им плаща огромните заплати, а те гласуват за ГЕРБ.И така... докато некадърниците от ГЕРБ и тия на държавна хранилка фалират държавата.