17

Скептик

преди 4 години

Ами ще не построихте Златен Век там?

16

Моника Маковей

преди 4 години

Ясноооо.......Там са избирателите на Картофената принцеса и тя се грижи, макар и без Метро, че са с *** венци и релсите ще си ги търси в Металснаб. Но ще осчетоводи и дъждовните капки за новата кооперация на внучето.

15

65

преди 4 години

А за Бухово моля кажете нещо?Или е секретно? За Кремиковци и Ботунец _знаем там има мнооооого електорат.От оня _леко кафявият цеят

14

Анонимен

преди 4 години

Фани Защо не работи Оц Земляне ?Оц Люлин защо не работи??.

13

Щирлиц

преди 4 години

Фитнес площадката е жизнено необходима,както слънцето и въздуха за всяко живо същество!Хау!

12

До 4

преди 4 години

В Бояна вече смърди здравата на канализация.Не става квартал проектиран за еднофамилни къщи да издържи на презастрояването с блокове без каквато и да е инвестиция в канализацията.

11

Анонимен

преди 4 години

Бухово и околните села скоро ще станат престижни вилни зони.Климата е благоприятен, гора, чист въздух и т.н.Не случайно Тодор Живков си построи резиденция Търсава.Само инфраструктурата трябва да се оправи, че не е пипана с години и да се спре поголовното изсичане на горите по искърското дефиле.

10

Анонимен

преди 4 години

Там е едно умряло село.Две мутри (дамбовците) държат всичко.Има много площадки за съхранение на отпадъци.Може да се каже че кварталът е бунище.Живеят предимно роми и старци.Всичко е запуснато,полуразрушено мизерно.Хората трескаво разпродават на безценица земя,ниви,къщи градинки само и само да се махнат от там.Аз знам за какво говоря.Имах дворно място в онзи квартал.Едвам го продадох на цената на евтини теракотени плочки квадрата.Там никога няма да се оправят нещата.

9

Анонимен

преди 4 години

В "разцвета" на "комунистическата" си гордост в Бухово, Кремиковци и с. Яна бяха построени стотици панелки с азбест, до петгодишна възраст деца в Яна и Бухово не можеха да говорят, народът мреше като мухи - ама на, елате да видите социалистическата ни "гордост"!"Ситият" социалистически народ се изнесе при първа възможност оттам, в последвалото мъртвило едва ли има достатъчно народ и за трима доктори в една избита от "социалистическия просперитет" пустиня.Хайде да поревем жално по "комунизЪма"!

8

Анонимен

преди 4 години

След такова изявления кметицата трябва да я проверяват с дрегер...

7

Sicht Punkt

преди 4 години

Австрийска фирма е закупила голям парцел около Кремиковци??Дали не е подготовка за машиностроителен гигант??

6

Цветанов

преди 4 години

До Анонимен 4Заменям апартамент с асансьор на ул. "Латинка", строен от Артекс, за по-малък в Кремиковци, без доплащане.

5

Анонимен

преди 4 години

В Кремиковци има двама лекари и един зъболекар в сграда на сто години. Бъркам ли или Фандъкова наистина се хвали с това, като постижение?

4

Анонимен

преди 4 години

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В БОЯНА ЗА СЪЩ В КРЕМИКОВЦИ

3

Анонимен

преди 4 години

"Фандъкова припомни, че София е спортна столица на Европа"Ако краденето от парите за ремонти е спорт, не само европейска, а световна спортна столица може да стане София. В тоя спорт просто нямаме равни.

2

Гост

преди 4 години

Значи в Кремиковци има поне 100 фитнеса и спортни площадки? !

1

Анонимен

преди 4 години

Цветанов що не си купи апартамент с асансьор в Кремиковци, като е толкова атрактивно?