34

Орешарски

преди 4 години

С откраднатите пари от ктб които държавата плати сега щяхме да си купим още една ескадрила

33

Хахахаха

преди 4 години

Сега с тези самальоти България ще стане световна сила!

32

Мен

преди 4 години

Самолети трябва да имаме не че 8 самолета ще ни помогне да от бием атака но трябва да има с какво да се обучават момчетата надявам се някога отново да имаме силна армия а за това трябва основа. Това е най популярния самолет но доста скъпо ни го продават но ние не сме Турция да си купуваме каквото ни харесва. За това трябват топки ако не като на Стамболов то поне като на цар Борис или бай Тодор

31

Анонимен

преди 4 години

Националните предатели харчат, ние плащаме. Честито!

30

Анонимен

преди 4 години

Който е бил във ВВС знае че цената ще е повече. Самолетите искат подръжка, ремонт, ново въоръжение за тях, тренировка на пилоти ... цената започва от 1.5 млрд и със 100% сигурност ще има още 1 млрд други, след 5 години пак 1 млрд за части, въоръжение и подръжка и така ... тези самолети ще излезнат златни но като гледам на никой не му пука, важното е комосионна да има и да си платим на чичо Сам.Честито!

29

Анонимен

преди 4 години

Холандия планира да купи допълнително 8 или 9 изтребителя-бомбардировача от пето поколение Ф-35. Това заяви министърът на отбраната на страната Анк Бейлевелд, цитиран от изданието Dutch News.Цената на сделката ще бъде между 600 и 700 милиона евро, заяви министърът в интервю за вестник Trouw. През 2014 г. холандското правителство се съгласи да купи 37 изтребителя Ф-35 Joint Strike Fighter (JSF), заменяйки Ф-16, които в момента се намират на въоръжение в холандската армия.

28

Анонимен

преди 4 години

тия продажници - господ си знае работатанищо че те не вярват в господате комунистите бяхапо честни че си го казваха а тия са повече марсиани отколкото християни за болните деца няма лекарства те се обясняват колко хубави били ретрощайгитетрябва да ги съдят за геноцит на народа български

27

Калеко Алеко

преди 4 години

Цената е съизмерима с тази която беше погребана в траповете на Белене и Цанков камък по време на злополучните управления на "БСП и СиЕ"АД, но за разлика от тях сега парите на данъкоплатеца ще бъдат вложени в неговата Национална сигурност и препотвърждаване на ангажиментите ни към НАТО. Тези дето фалираха банки, раздаваха приватизационни бонове и внасяха рушки реактири без подписан договор, които сега ние плащаме, да хващат баира към Бузлуджа и да задоволяват нуждите си в тоалетната чиния там ...

26

анализатор

преди 4 години

Великият драматург Х.Пинтър при удостоването му за Доктор хонорис кауза на СУ произнесе акедемично слово ЗА ДУМИТЕ.прочетете го сайтови онанисти.В последващо интервю да охарактеризира американската философия заяви-тя се определя,като целуни ми *** или ще ти разбия мутрата1Боже след 1989г.цели тълпи ходят изплезени готови да олижат всеки американски ***!Даже и да платят за това с народни пари-справка зделката за Ф-16!Дали ще дочакате народния съд..

25

Анонимен

преди 4 години

До Дядо КьнюСпоко дедо, ето малко инфо:Причината за намаляването на пилотите е, че САЩ искат 40 млн. долара само за езиково обучение.Така че ще ги научат и на език.

24

Анонимен

преди 4 години

Решено е, платихме колониален и васален данък, което изплащане завещаваме на следващите поколения!Не народ, а ... !

23

Дядо Кьню

преди 4 години

Много съм любопитен да узная като доставят новата бойна техника на какъв език ще бъдат инструкциите. Ратифицирайки 4те договора НС забравиха да гласуват и включат в сметката за Ефките парите за обучението на пилотите и наземния персонал особено езиковото щото както е тръгнало тех ще ги карат новите булгарчета т.е. сирийчета, афганистанчета и подобни емигрантчета.

22

Анонимен

преди 4 години

Разковничето на далаверката е фирмата коята ще ги достави, ако се плати директно на американското правителство ок но сделката ще мине през фирма.

21

Анонимен

преди 4 години

До: Кап. Петко ВойводаВалери Симеонов е съвременният Турчев!

20

Анонимен

преди 4 години

Уф... едно ми е комисионно...На това му се вика на гoл г*з чифте пищови!!!Що не гласуваха един Стелт барем да купят... с наши пари?И никой не роптае, никой не излиза на улицата, всички явно са доволни.Докато народа не се доведе до просешка тояга и няма пари за коричка хляб, да надигне глава, да възпре избраните от него служители, никой няма да протестира, ще ни стрижат и дoят от ГРOБ колкото си искат!Барем една подводница да купят като имат откъде да крадат.

19

както се казва

преди 4 години

Честито на печелившите.

18

Кап. Петко Войвода

преди 4 години

Днес тези хора продадоха България.

17

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 4 години

Обяснете им на русофилските ***, че както има БМВ 5-та серия от 70-та година, така има и БМВ 5-та серия от 2019, че още продължават да твърдят, че купуваме 50 годишен самолет. Напротив, купуваме чисто нов самолет четвърто поколение, с радари и оръжия 5-то поколение. Най-добрият възможен избор за България!

16

Viper

преди 4 години

ДПС се оказаха по-големи патриоти от *** и другите проруски мекерета.

15

Анонимен

преди 4 години

Разходите за руските тротинетки ,които ползваме в момента са половин милиард на година - а ползата никаква - прекалено стари самолети са.Каквото и ново да дойде ,все ще е по-добре и в перспектива по-евтино от изгнилите руски кошници.