15

Анонимен

преди 4 години

ПРЕДПОЧИТАМ,РОЛС РОЙС

14

Анонимен

преди 4 години

Де Анджелис коментира още тогава, че Сена е бил поощряван за такива действия на пистата от Уор.(да удря умишлено съперниците си в това число и съотборника му в Лотус)Де Анджелис коментира също, че Сена е много странен като човек, а още по-странно му се е сторило отношението на Сена лично към него. Елио се е сприятелил с Найджъл Менсъл, Ален ***, Кеке Розберг, Нелсън Пике. През 1982 г. в Южна Африка по време на стачката на пилотите Де Анджелис забавлява калегите си като свири на Пиано.

13

Анонимен

преди 4 години

ПОР-ШЕ,НЕ Е ФЕРАРИ

12

Анонимен

преди 4 години

Сена взима двама от механиците на Де Анджелис. А в състезанието през 1985 в Южна Африка Сена умишлено се опитва да удари и да отстрани Де Анджелис от пистата, като Елио реагира и избягва удара. След състезанието Елио отива директно при Сена и го избутва от пътя си, като реакцията на Сена е да отиде на другия край на гаража и е показал с жестове, че е много разочарован от Де Анджелис. След този случай отношението на Уор и екипа към Де Анджелис се влошава.

11

32333

преди 4 години

Осем цифрена сума защото вътре е пърдял Пикасо - логика?

10

Анонимен

преди 4 години

З м. по-късно Чапман почива от масивен инфаркт. Екипа поема Питър Уор. Втората и последна победа на Де Анджелис е през 1985 г. в Сан Марино писта Имола, след дисквалификация на Ален *** за занижено тегло на колата му. В последното състезание за 1984 г. Лотус обявяват новия втори пилот, че ще бъде Айртон Сена. Още тогава Сена започва с шантажите като отива да говори с Де Анджелис и пренарежда правилата в отбора. Уор приема Сена като син, а с Де Анджелис започва да се държи като с натрапник.

9

Иванов

преди 4 години

Може да си го купя, ше видя.

8

Анонимен

преди 4 години

През 1979 г. Де Анджелис подписва договор с Shadow като клаузите са, че той ще плаща на отбора на състезание по 25 000 британски лири и 1 година ще бъде без заплата.Още същата година е забелязан от Колин Чапман Lotus и му прави предложение за 1980 г. Елио приема. От Shadow го осъжда за прекратения договор, а огромната сума е поета от баща му Джулио - строителен предприемач от Рим - Тогава милиардер в Италия. Чапман става свидетел на първата победа на Елио в Австрия 1982.

7

Анонимен

преди 4 години

250 gto е доста по скъпо,мисля че към 50 мл..евро!

6

До 2

преди 4 години

На мен пък тия ръбатости, които си харесал изобщо не ми допадат. Не ми харесва и Ламбо Контач, от което почва този стил в екстериора. Но всяко нещо с времето си. Просто на някои хора им допадат меките линии на ретро моделите. А други, най-често по-млади, харесват по съвременния агресивен стил. Между другото Ферари продължават по някакъв начин да имат приемственост в съвременните си модели и те са със смекчени линии и дори фаровете са вдъхновени от 50-60те години

5

1234

преди 4 години

пълен ***

4

Продължение

преди 4 години

Му е предложил минимална сума за участието на което Елио де Анджелис е възразил на Енцо Ферари за заплащането. Енцо Ферари тогава му е отговорил с думите: Ти си лyд аз ти давам шанс! Минарди казва, че Елио се е претиснил от думите на Енцо Ферари, но след този случай той повече не получи подобно добро предложение като това на Г-н Ферари.Елио де Анджелис почива на 15 май 1986 г. във френска болница от задушаване след тежка катастрофа на писта Пол Рикар в тест на BrabhamBT55.

3

Анонимен

преди 4 години

Една от историите на Енцо Ферари за срещата му с бъдещ пилот във Формула 1. Елио де Анджелис 1976/7 кара в Ф 2 и Ф 3 с двигател Ферари. Там шеф му е бил Джанкарло Минарди който е бил близък приятел на Енцо. Същия казва на Енцо, че иска да го запознае с добър италиански пилот, Енцо се съгласява и се среща с Елио. Минарди казва, че още щом се видяха двамата станаха добри приятели. Дал му да тества Ферари 77 Ф1. Но енцо след теста му е казал, че го иска в следващото рали състезание като...

2

Анонимен

преди 4 години

На мен не ми харесва.Има много по красиви автомобили които струват няколко милиона и ги има в 1-2 бройки.Например форд гт 90, или вектор w8.Тва мяза на ягуар е-тайп.Даже джагата има по красива предница

1

anon

преди 4 години

Е, то "красиво" е много субективно. А "скъпо" е абсолютно. Така че да си го кара със здраве. Защо го продава като е най-красивото?