17

Анонимен

преди 4 години

До ЖороНали беше глобално затопляне?Сега станаха климатични промени. Т.е каквото и да стане затоплистите ще искат пари да усвояват.СО2 е 0,04 процента от земната атмосфера. А човешката дейност отделя едва 3 процента от всичкият СО2.Влияе на климата ама на куков ден.

16

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 16Така е, човек. Карай си дизелака, и да не ти пука. Всички лъжат! Въглеродният отпечатък е измишльотинам, за да ти вдигат данъците ;)

15

Анонимен

преди 4 години

До жороПо тая логика тия мастодонти големите динозаври сигурно сами са си предизвикали апокалипсиса... А напрай сметка изригването на един вулкан, колко въглероден двуокис изхвърля в атмосверата...

14

Жоро

преди 4 години

За паоследния половин век броят на хората на земята се е увеличил двойно. Автомобилите - няколко пъти. За индустриализацията да не говорим. Климатичните промени се виждат с просто око. Суша на скандинавския полуостров, урагани и водни смерчове в Гърция, сняг в Румъния миналата седмица. И въпреки това се намират полирани мозъци, които смятат всичко за някаква гигантска конспирация...

13

Анонимен

преди 4 години

Забранете гадните немски коли.Иставете само москвичите и ладите.

12

Анонимен

преди 4 години

Колкото по-дъждовно лятото, толкова по-малко пожари. Все така да е лятото в България.

11

Климатолог

преди 4 години

Аз забелязвам една друга тенденция, последните години почти няма лято в България...Дъждовно и хладно време, дори в момента вали проливен дъжд... Та не знам къде са тия жеги...

10

Mercury

преди 4 години

Живакът счупи ***!!!Глобалните климатични промени се измерват измерват с порядък хиляди и милиони години. Точна статистика на годишните температури се води от стотина години.Само глупости пишете!

9

Климатик

преди 4 години

Пропагандата е в пълен ход. Никъде не пише, че въздухът беше сух с влажност 15% което го прави по енергийно ниво дори студен с енталпия от 53 кJ/kg когато за Франция 70 kJ/kg се считат за нормално високи през лятото. Ама данъци требе и еко такси за лапачите.

8

Анонимен

преди 4 години

Уф, много беше горещо във Франция през юни, направо някои дни беше ад. Но това си е престъпление на всички държави, които се отказаха да се борят с климатичната промяна. Всички ще си сърбаме попарата.

7

Анонимен

преди 4 години

Едва ли ще е проблем за новите французи.

6

Анонимен

преди 4 години

Това шега ли е? През по - голямата част от юни температурите бяха октомврийски.

5

Таню

преди 4 години

Да, има глобален пик - Аляска, Алеутски о-ви, Гренландия, Франция, Италия, Щатите...А тук прохлада и спокоен сън... Ала маслото е в тигана и не бива да ни радва, че сме на средата...

4

...

преди 4 години

Абе само няй-големте диоти не вижда дори, че климатични промени има! Секи сам го усеща на гърба си! Но пък въпреки, че го виждат и усещат, тия диоти продължават да ми твърдят, че разбираш ли такива климатини ппромени нямало и тия урагани бури и температурни рекорди били симулация и обърквация на народо психологията от разни там учени! Еми не знам ко може да се направи! То тъпотията явно по маймуните ходи! Факт!!!

3

Зелена жендр0па

преди 4 години

не вярвам на статии и статистика, а на очите си - температурите падат, но на Брюксел им трябва пропаганда, щото събират трилиони във въглеродни глоби. аз по-студено лято до момента не помня, пусках електрическо отопление миналата седмица!!

2

Факт!

преди 4 години

Спрете немските мощни коли закриите им производството на тия скапаха планетата.

1

пенсионер

преди 4 години

Айде посмалете Малко, като дете лятото беше над 30 всеки ден, сега имаме есенни температури почти всеки ден, За Колко лум пени ни мислите?!