20

Мързиянец

преди 4 години

В землянките откъде пък имате интернет?!?

19

Землянин

преди 4 години

До МарсианецЯвно пишеш на марсиански!НЯКОЙ- единствено числоНЯКОИ - множествено число.

18

Петров

преди 4 години

Хората виждат какво би могло да бъде на Луната благодарение на наистина великия режисьор Стенли Кубрик и неговия филм сниман на Земята. Това с телескопа е поредната измислица.

17

Анонимен

преди 4 години

600 милиона души, тогава е една пета от населението на Земята. Което ще рече че през 1969 година човешките същества са били 3 милиарда. За 50 години сме се увеличили повече от двойно - над 7 милиарда. Това не е добре ако се запази този темп, предстоят проблеми с изхранването, питейната вода и какво ли не. Но, пренаселването на тази планета не вещае нищо добро при всички случаи... първи ще изчезнат хейтърите поради невежество.

16

Марсианец

преди 4 години

По радиото най-добре се гледа телевизия - факт.Договорката е била първият космонавт от СССР, първият лунатик - от сащ.А някой още вярват в дядо мраз/Коледа.

15

ноби

преди 4 години

май любителите на конспирации се увеличават. илюминати, кемтрейлс, плоска земя .... простотията човешка набира сила. положението е вече трагично

14

Анонимен

преди 4 години

Спомням си тоя велик ден 20 юли 1069 бях на 16 години. В България имаше лятна буря през ноща срещу 20. Пътувахме с кола когато съобщиха по радиото че човек е стъпил на Луната. Спомням си че по пътя имаше много изпочупени клони от бурята. Такива неща се помнят цял живот.

13

Стенли К.

преди 4 години

Жал ми е за хората ,които знае ,че не са стъпили на Луната ,ама се правят на блъснати от валяк . Кривят си душата и сами си вярват . Мъка ,мъка ! Зор ! Запек !

12

Анонимен

преди 4 години

Колкото на Марс ,толкова и на Луната . Лека му пръст на Кубрик !

11

Анонимен

преди 4 години

До Жо И аз не вярвах ,че *** с такава лекота ще се продадат ,бързо ,елегантно . И днес ,ще са свирепи демократи и антикомунисти ,ама ...Такова примитивно ,,кацане ,,и излитане ,ама толкова са били възможностите на Кубрик . ПОТЪРСИ РЕВИЗИОНИСТИ ,ЩОТО КИТАЙ БЯХА ОБВИНЯВАНИ КАТО ТАКИВА ! и СЕГА СА 1

10

Анонимен

преди 4 години

"АЗ СЪМ от поколението, което беше свидетел на това грандиозно събитие."Е добре, че си го гледал на живо, а не по телевизията.

9

Анонимен

преди 4 години

Жал ми е за хората, които ще изживеят целия си живот, мислейки, че не сме стъпили на Луната. Стъпили сме и самото отричане показва колко невероятно постижение е това. Ще стъпим пак, ще стъпим и на Марс. Може да има спънки, но ще се случи. Живеем в самото начало на космическата ера. След някой и друг век ще пътуваме свободно между планетите и самата мисъл за това е умопомрачителна.

8

Жо

преди 4 години

До МдааПО ТОВА ВРЕМЕ руснаците разхождаха един ЛУНОХОД по Луната и предаваха кадри от Лунохода.Не е проблем да отидеш до Луната. Основният проблем и тогава и сега е, как ще се върнеш.При мисията Аполо президентът на САЩ е имал две подготвени речи за телевизията- едната, ако астронавтите се завърнат живи и друга, съболезнователна- ако не успеят. Всичко е било предвидено.

7

Мдаа

преди 4 години

Значкик фащаме талавизионен сигнал от луната! По времето когато (1967)телевизионните предаватели ,я са излъчвали на 200 километра , я не..... Пък сега молца ви се, пак щяли да кацат там.... Ама понеже загубили към 5 милиона чертежа от старата ракета за некви си стотина милиарда ще създават тепърва нова ракета ,.

6

Анонимен

преди 4 години

Руснаците и американците са от един отбор! Не може да очакваш едните да прецакват схемите на другите.А това което го пишт по медиите и което политиците приказват са свободни съчинения но със ясно преднаначение. Стадото по целия свят трябва да вярва че има врагове и противници. Как иначе ще поддържат тези огромни армии?Войната и лихварството са двата най стари и най печеливши бизнеса! Всичко се прави на гърба на народите.

5

Жо

преди 4 години

До "до Жо" 3АЗ СЪМ от поколението, което беше свидетел на това грандиозно събитие. Даваха кадрите по телевизията.В онези години, дори и да е имало и най-малки съмнения, комунистическата пропаганда веднага щеше да се възползва да представи съмнения или опровержения.. Но руснаците признаха събитието, като го показаха на нас- обикновените хора в СОЦ- лагера.Тогава беше така- щом го показват по телевизията, значи го признават.Знаеш ли колко други постижения на американците не ни показваха?

4

Лъжат кат дърти ц-ни

преди 4 години

Мисията на Луната е изпълнена успешно в някое студио на Холивуд.Американците лъжат здраво за тези мисии. Верно е, че СССР официално признава т.н. полети, но това не значи, че руснаците също не лъжат или най-вероятно да има някакво споразумение за взаимно затваряне на устите по някои събития.

3

до Жо

преди 4 години

"КАЦАНЕТО на американците на Луната никога официално не е оспорвано от руснаците."По-правилно е да се каже, че никога не са го потвърдили. Всъщност шефа на руската космическа агенция миналата година обеща да проверят дали кацанията наистина са се случили.

2

Жо

преди 4 години

КАЦАНЕТО на американците на Луната никога официално не е оспорвано от руснаците.ФАКТ.Общо 12 астронавти са стъпвали на Луната.Ако имаше някаква измама, то нямаше да има нови пътувания след първия път.Има едно правило на всички фокусници- Фокус се показва само веднъж, защото на втория път ще го разгадаят.

1

Анонимен

преди 4 години

Стенли Кубрик човекът, благодарение на когото светът вижда Аполо на Луната