11

Анонимен

преди 4 години

Пари за техника самолетчета, хеликоптерчета и катерчета има щото трябва да се хранят едни други държави. До скоро един президент обясняваше как няма смисъл от нато ако не се влагат пари във военния сектор. Лошото е че данъците в момента или по скоро разните осигурявания са в ущърб на работещия човек, но това го знаят вече и децата. Оправяне в близките 40 години за нас няма да има... Особено с българският манталитет.

10

Анонимен

преди 4 години

Всъщност той не кара. Неможе да караш такова нещо. Возеше се, а капитана и екипажа му си водиха катера към големия военен кораб. Поздрави на моряците.

9

До 7

преди 4 години

номер 7 написа: "Борисов само администрации за помоща към военноморските ни сили."Аха, аз също си мислех, че сега само някакви администрации Борисов ще натресе покрай тези "помоща" и ще са баш към военноморските сили, ама щом и ти мислиш същото, значи така ще да е! За самия Борисов не ми се коментира, че там е такова, каквото всички го виждаме- не става.

8

Лудко

преди 4 години

Оставете го да кара човека, пък дано намери некоя мина от войната.

7

Анонимен

преди 4 години

Ехеее на вълните, не е за всеки. Готино еввала, а къде е Главдднокомандващия? Приказва глупсоти на бабите в Рожен , докато тече най голямото военно събитие в черно море? ***.

6

Анонимен

преди 4 години

Ти не си теглил нищо. Теглихме заради 4 милиарда от КТБ. Между другото тролчетаа.Борисов само администрации за помоща към военноморските ни сили.

5

Анонимен

преди 4 години

Добре че подаряват други на БГ че иначе цялата държава ще кото в средновековието с дървени лодки, и Б.Б. ходи да се фука без да има привилегии.

4

Novus ordo

преди 4 години

Затова ли теглихте нов заем ?!?!

3

Краля

преди 4 години

Безстрашието му личи от баретата с маска, която се вижда на преден фон на снимката. Позьор смешен!

2

Аха

преди 4 години

За техника - пари има. За какво ли не - пари има. Само за народа- пари нема. Нема пари за увеличение на заплати и пенсии. Нема пари за нормален живот. Нема бе. Ей на. Хазната е празна. Що така бе, Нане?!

1

Анонимен

преди 4 години

Браво. Другите тюфлеци, кога ще почнат да ходят из държавата и да си вършат работата? Седат по цял ден в кабинетчетата и плямпат глупости. ББ е човек и не го е страх да ходи сред хората.