83

Анонимен

преди 4 години

не е расист, просто си е германец

82

Анонимен

преди 4 години

Човешкият облик на всяко нещо чезне, когато го напъплят диваци.

81

Анонимен

преди 4 години

Кои са тези "всички" вестници? Цитирате само крайнолибералния "Вашингтон Таймс", който наскоро публикува статия, в която обяви сюжетът на филма "Цар Лъв" на Дисни за "фашистки".

80

Анонимен

преди 4 години

Епа оправила ли е Конго та е дошла Америка да оправя?

79

Анонимен

преди 4 години

Да се върне и Тръмп, от каквото село е излазил прадядо му преди 150 години ...

78

Щерю

преди 4 години

Преведено от английски: - Цииганите, вън!

77

Анонимен

преди 4 години

Уффф взе да ми писва всеки да бъде обвинен в расизъм, когато на левите фашисти не им хареса изказване

76

Анонимен

преди 4 години

Зад Тръмп седи повече от половината народ. Народът мисли като него.

75

222

преди 4 години

Новата гражданска война в САЩ ще избухне всеки момент. И в двата лагера са немислещи зомбита с промити мозъци от СМРАД (средствата за масова реклама, агитация и дезинформация). И едните и другите само блеят това, което им кажат техните медии и упорито мразят другата страна. Т.н. консерватори са бесни капиталисти, които ще те застрелят с 47-те си законно притежавани оръжия, ако им споменеш за безплатно образование и здравеопазване. Другите-либерастите, мразят всичко бяло и християнско и са болни.

74

Анонимен

преди 4 години

До До 121Тръмп не настоява Европа и САЩ да се напълнят с чалмосани араби.Какво като им продава оръжие-да не би да нападнат Европа?И естествено,че се числя към европейската цивилизация и култура.

73

анонимен

преди 4 години

Прав е Тръмп и това не е расизъм! Какво стана в Германия, след като Меркел взе да прибира ислямчетата! Взеха да диктуват: забрадки в училищата и да няма свинско в столовите! Ай сиктир, да си ходят в страните и там да искат!

72

баба мара

преди 4 години

впк на сащ ще решава за втория мандат тези приказки на шута са за пред гмомозъците

71

До 124

преди 4 години

Хубаво! Важното е да ти доставя удоволствие! То май при Тръмпо нема кво да му лапнеш и за два $! За това ли си му съпричастен?

70

Анонимен

преди 4 години

Черното кънки избягали от една шитхол страна и сега иска да превърне и другата в такава. Като иска да живее в шитхол кънтри да се връща обратно в Сомалия

69

Анонимен

преди 4 години

ТръмПИЧа е прав

68

До 121

преди 4 години

Ахъм! А ти, като част от тази " европейска циЛИвилизация", която е създала щатите ли се числиш? Вижданията на бай ти Тръмп често съвпадат с едни нагласи, като в онази ислямска държава с най-противоположни нрави и закони, спрямо европейските? Саудитска Арабия и танца с ятаганите. И как, продавайки им оръжия за 40млрд $, Доналд защитава " европейската цивилизация и раса"?

67

Психото

преди 4 години

До до ПустинякЗащо да е комплексар.....Явно му е малък дончото :)))))

66

До 120

преди 4 години

Тръмп е последната надежда европейската цивилизация (а американската е създадена от европейци и техни потомци,и като такава също е част от тази цивилизация)да не загине.Той единствен се противопоставя на неомарксистите,които искат да разрушат тази цивилизация чрез пропаганда на хомосексуализма, наркоманията, феминизма,чрез даване на привилегии на черните, вкарване в Европа на африкански и азиатски орди, а в САЩ на латиноси.Тръмп не е важен,а хората, които са гласували за него.

65

До 117

преди 4 години

Какво точно още трябва да ти обяснявам? Всичките му "качества и придобивки" за които явно бленуваш, защото никога няма да ги имаш, са резултат на това, че бай ти Тръмп, за разлика от теб, е роден със сребърна лъжичка в устата. Но това не може да промени факта, колко беден духовно и смачкан от невежеството си е този ***. Затова и реагира винаги като разгневен форумен празнодрасковец. Но съм сигурен, че ти и затова го тачиш. За безконтролната му и бясна арогантност и простащина.

64

Анонимен

преди 4 години

Само за това изказване на Тръмп , съм склонен да го уважавам !