61

БСП залязва тъжно

преди 4 години

На Бузлуджа кебапчетата били скъпи казват комунистите. Те са дошли на Бузлуджа не за идеи (защото идеите свършиха), а за кебапчета. Колко жалко е всичко това, повръща ми се ...

60

Неразбиращ

преди 4 години

За тези пари трябва да се купи С4 да сесложи в основите да се натисни копчето и да излита към космоса, на ли е чиния това и е предназначението

59

Анонимен

преди 4 години

Да. Там е загинал Хаджи Димитър. А вие в прослава на вашата гнусна партия бетонирахте лобното му място и вдигнахте една летяща чиния с грозна петолъчка.

58

Анонимен

преди 4 години

Чинията си е атракция и нито е на БСП-то,нито пък на Нинова,да не я е строил баща и.Да се санира и да носи доходи на държавата.

57

Анонимен

преди 4 години

От чинията могат да се изкарват пари-има интерес от туроператорите, цялата Розова долина с гробниците е една наистина печатница за пари но не е развита и всичко е леш.Турция,Гърция,Италия и тнт всеки камък са направили с платен вход,Помпей изровиха от лавата,а ние само събаряне,бурени и едно голямо няма нищо

56

Българин!

преди 4 години

Ей тия лоши американци - отпуснали само някакви 185 000 долара, ЗА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ! За сметка на това ДОБРИТЕ ДРУГАРИ ОТ БСП НАЧЕЛО С НИНОВА НЯМА ДА ОТПУСНАТ НИТО ЛЕВ! Тъй де, те още НЕ СА ВЪРНАЛИ ПАРИТЕ, КОЙТО НЕПРАВОМЕРНО ВЗЕХА ОТ БЪЛГАРИТЕ И НАЙ-НАГЛО ИЗХАРЧИХА, че какво остава да мислят за Бузлуджа! Ама после ще се БИЯТ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ Е ТЯХНА И ЩЕ ОРГАНИЗИРАТ МИТИНГИ И ШЕСТВИЯ, ЧЕ ДАЖЕ И КЕБАПЧИЙНИЦИ!

55

Анонимен

преди 4 години

До ЧиновникЗа двата си телевизора, за които НЕ си чакал на опашка с подписи за да ги купиш!

54

О, ооооо... Я стига

преди 4 години

СРИНЕТЕ ИЗЦЯЛО ТАЯ КОМУНИСТИЧЕСКА ТОАЛЕТНА И СЪТВОРЕТЕ ЕДИН СВЕСТЕН ПАМЕТНИК НА Х. ДИМИТЪР И МАЙКА БЪЛГАРИЯ.СТИГА С ТИЯ БОЛШЕВИШКИ ИЗГ.ЪЗИ.ЦИ И МАНТРИ, ЧЕ СЕ Е ЖИВЕЕЛО ДОБРЕ ПРИ КОМУНИЗМА.ПЪЛНИ ЛЪЖИ СА ТОВА.ЖИВЕЕХА КОМУНИСТИТЕ.... НИЕ ИМ БЕХМЕ "БЕЗПЛАТНИТЕ РОБИ НА ТРУДА" ЗА ПО 0, 25ст/трудоден в АПК.

53

House M.D.

преди 4 години

Излиза, че според другаря Стоилов, Хаджи Димитър е бил член на Българската Капиталистическата Партия.

52

Чиновник

преди 4 години

До Пешо, България в момента е 100 пъти по- добре, отколкото беше през социализма. Сега вместо да отделяш от 180 левовата си заплата по 10 лв. на месец за членски внос за комсомола, имаш заплата 800-900 лв. и плащаш по 12 лв. за кабелна ТВ със 160 канала за ДВАТА си телевизора.

51

Анонимен

преди 4 години

Чел съм доста статии в западни медии и мнения на хора от цял свят, навсякъде я считат за архитектурен шедьовър и туристическа атракция, само у нас банда грантаджии реват да бъде срината.

50

Пешо

преди 4 години

това е паметник на славното българско минало по времето на социализма - могъщество на България, което едва ли някога отново ще достигнем

49

Анонимен

преди 4 години

Целта на реставрацията е туризъм. Интересът към паметник е огромен и само *** би искал разрушаването му.

48

комсомолец

преди 4 години

До Още една комсомолкаПри нас събираха по 10лв, и не можеше да не дадеш!!!!

47

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Откак сложиха там чинията на комунистите, а я платихме всички ние, и Бузлуджа стана свещено место. Чинията символизира лапането на комунистите.Няма никакви исторически сведения засвещено место, освен в мозъка на комунистите.Най-голямата грозотия в бланините на България.

46

Терсенето

преди 4 години

Върхът се казва Хаджи Димитър. ***да се срине и да бъде издигнат негов паметник там. Ще съберем пари доброволно.

45

Анонимен

преди 4 години

Ако очастват комунисти нищо няма да стане а парите ще изчезнат

44

Анонимен

преди 4 години

самата бузлуджа може да е свещенно място за българите , но чинията си е на бкп (бсп)!

43

Стамат

преди 4 години

Да я ремонтират, да и слагат хипер-пространствени двигатели/да питат братя Стругацки откъде да ги купят/, да се товарат *** и да си отлитат хайде бързо!

42

Още една комсомолка

преди 4 години

До съвестна комсомолкаНе бяха по 2.00 лв. марките, а по 5! Още помня как майка ми се ядосваше.