7

Боби

преди 16 години

Не мога да разбера откъде идва тази злоба? Толкова ли нямате какво да правите, а само плюете по такова прелестно създание като Марая? До кога всички ще се занимават с нейната фигура, колко качила, колко свалила, колко силикон си е бутнала? Вместо да слушате божествения й глас, само с простотии се занимавате. Жалко е :(

6

преди 16 години

Направили са я така,все едно е била в бълхарския вариант на Гала! Маймунясала отвсякъде, я какви рамене има,а? А зъбкитеее,ами изострената брадичка? Оле,Божке,голяма снобария! Страх от старостта!

5

vvvvv

преди 16 години

че *** избеляват.А белите се печат в солариуми да почернеят.По добре 3-та смена в Кремиковци.

4

преди 16 години

http://028328334.act4trees.com/

3

Spiro

преди 16 години

Що бе, логиката е желязна. Мара просто казва на всички жени в прав текст - вие излгеждайте като *** майки, пък аз ще ходя през 3 месеца на операции и ще разправям, че поддържам диета, за да мога да си продавам албумите по-добре.

2

radi

преди 16 години

Ами тя като не мисли...Май се опитва да е модерна като защитава нашумялата напоследък тенденция против нечовешките диети и последствията от тях. И в същото време май иска да покаже че и тя може да е дисциплинирана и може би да я съжалят колко лишения е преживяла, за да е в добра форма за феновете си.... хи хи хи :-)

1

Ралица

преди 16 години

"Тя сподели, че е постигнала промяната си с жестока диета и нечовешки лишения. Освен това, призова жените да се приемат такива, каквито са. "