18

Богомил

преди 4 години

До Анонимен 15Така е, този елит е виновен.Комунистическият интернационал, част от световния елит, управляван от Москва създаде Македонската нация и език Русия създаде "Гръцкия проект", съгласно който на Балканите ни живеят българи, а християни, които трябва да се ръководят от Гръцката Православна Църква, а административно да се управляват от Русия.Ах този световен елит и водещото място на Русия в него!Русия тайно се споразумява с Австроунгария, да не се създава голяма българска държава. Елит!?

17

Богомил

преди 4 години

До ПетровДедите на Р.Мъйнов са изселени от България в Бесарабия благодарение на Русия и нейната политика, която е истински геноцид за българите.От България българи се изселват в Русия, а оттам всякакви мюсулмани, черкези, татари, чеченци се докарват в българските земи.Тези хора, този башибозук започва да граби, изнасилва и убива българите. Благодарим на Русия!.Взе българите и ни прати тези разбойници.Прочети Раковски: "Пагубната за българите руска политика". Мъйнов е герой, ти си неадекватен!

16

Българин

преди 4 години

Не е така.северномакедонците се българеят но само за лични карти за да пътуват из европа. Сега продължават дда37967 се правят на приятели докато постигнат своето и тогава елате и ги вижте. Ей това са нагли хора.

15

Българин

преди 4 години

Факта, че тази политика се прави толкова целенасочено от близо век говори само за страх! Страх от възраждането на Българската държава и предявяването на всичките й изконни територии.. Включително и асимилираните народи, както ние учим Английски много Бързо ще научат Български.. Запомнете няма как да продължи вечно, тази деструктивна политика към България.. Всички велики сили скоро ще си платят

14

Анонимен

преди 4 години

до13.... БМРО е създадена от Световния елит да е камък в обувката на България, подобна организация Шувенисти-Постъркатели подобни партии има и в Гърция, Сърбия, Макета, всички тия партии се създават от Световния елит да ръчкат в определената държава ненавист към братя сърби, макета, гърци, румънци, руси... и кой печелат в днешни времена Малцинствата който в днешно време се подкрепят и развъждат от Световния елит който планува Граждански войни.

13

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ха братя сме били, срам и позор, достатъчно е да погледнете как ни обиждат в интернет а там не са политиците, а народа макета.....

12

до 12

преди 4 години

Ти сега ли откри топлата вода, невиждаш ли че е член на ВМРО, който са били главните постъркатели за войните на Балканите и под предлог за освобождение на Макетата от сърби и гърци, заради тая проклеетияяя Макета изгубихме и Беломорието, Добруджа Западните покрайнини и хиляди млади българи.

11

Анонимен

преди 4 години

Тоя наистина се изложи, били сме братя с макетата, такива като него са били главните лобисти и манипулатори който са принудили българина да си остави костите в Макетия.

10

Анонимен

преди 4 години

Македонците обичали България, смях *** и манипулатор ***...

9

Анонимен

преди 4 години

Точно така, какви братя са ни тия, който не изговарят правилно името ни като бугария, извинявайте но те не са Татари дошли от Азия.

8

Анонимен

преди 4 години

Престанете да ни натяквате постояно че имаме нещо общо с човек наречеил се македонец или маке.

7

Какво му е прекрасно

преди 4 години

Този договор трябваше да има един важен член:Историята на двете държави до 1913 г е българска. От там нататък - българска и македонска. И нямаше да има нужда от комисии, които да спорят за Гоце и Яне.

6

Един

преди 4 години

То навсякъде има разлика.И основно се състои не толкова в разлика в мисленето, а в начина на живот и стандарта.Полититиците са представителна извадка от народа.Точно за това мен лично ме е срам от нашите политици.

5

Приятел

преди 4 години

Борко, прав си. Където е текло, пак ще тече.

4

въпрос

преди 4 години

кво правите у нашта държава тунеядци ненаядни айде вечеринката свърши и кой от къде е да си ходи дим да ви нема

3

Vasil

преди 4 години

До MakedonecImav eden sodruzjnik vo Makedonija bog da go proste,Vanco Hadjipanzov, ednio roditel mu bil na goli otok vo ropstvo, drugio vo Bugarija vo ropstvo, toj porasnal so babamu, na 17 godini za prv pat videl roditelite,golema tragedija i takvi slucaevi ima mnogu.

2

Петров

преди 4 години

Аз не знам един македонец да се е писал българин, като Руслан Мъйнов дето още говори с руски акцент. Взимат паспортите и беж.

1

Makedonec

преди 4 години

Pocituvanio gospodin e 100% vo pravo!