13

анализатор

преди 4 години

Разпродаването на България се движи с бесни темпове!Еничарите от ГЕРБ подариха летище София,за да се гушат парижките и берлински сатрапи!Плащат на краварите предварително някакви ефчета без пълен боекомплект,който после можели да закупят.За грабежа съответно се инсценират информационни заливания на народа.Прокуратура-гестапо арестува 20 програмист без доказателства!Включиха Русия,Путин..Истерията има задача да прикрива еничарите

12

Анонимен

преди 4 години

аз виждам в пускането му дългата ръка на Бибитко. Ощ евчера той изпадна във възторг и нарече момчето магьосник. Явно е решил да го вземе на работа в компютърния отдел на ГЕРБ. Като влезе няколко пъти в сървъра на ЦИК е печалбата на изборите е гарантирана.

11

Анонимен

преди 4 години

На Боко цирка няма спиркаНа Боко цирка няма спиркаНа Боко цирка няма спирка

10

Анонимен

преди 4 години

Пак много шум за нищо

9

Анонимен

преди 4 години

Това са методите още от времето на Цв.Цв - голямо медийно шоу и накрая не се знае дали са направили нещо. Липсата на законова база в такава насока, дава възможност на прости хора да вършеят на воля. Затова и много от подобни случаи биват оправдани в международни съдилища.Нямаше нужда от цялата публичност, кой е заподозрян, при положение, че трябва да бъдат събрани годни доказателства. Иначе само цирково шоу за публиката с "разпъване и бичуване".И в момента по-сигурни ли са държавните сайтове?

8

do 9

преди 4 години

Нали именно радев обеща Промяна, това ли е имал предвид тоя ***?Осъзнай се, червен шумкароид, копейки няма, няма и да получиш!

7

Боко фарса

преди 4 години

Казах ви, момчето няма нищо общо!

6

Хах

преди 4 години

И как от НАП определиха, че изтичането на толкова данни не е част от критичната инфраструктура.

5

Анонимен

преди 4 години

Този цирк е част от Промяната на президент румен радев - харманлийски нищоправец на пет цифрена заплатка!Иска да натика фирма не негови хора да изгради уж по - сигурна защита, да опънат милионите за нищо и да забогатеят на гърба на честния данакоплатец! Да, на същия, на който паразитира любовницата на *** деса ***, за да си вее с държавен лев трибуквието по света и да ни забърква в международни скандали!ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ КРЕМЪЛСКАТА СЛУГА!

4

Анонимен

преди 4 години

Пишман-хАКЕРА освободен.Не бил много виновен.Подписка....................ХА-ХА-ХАНа Боко цирка няма спирка.

3

Ceco

преди 4 години

Хаха. Или е невинен и нямат доказателства. А обосновката за присъдата, ако е виновен е смешна. Бил млад, бил с чисто досие и готин характер. Смешна държава.

2

Анонимен

преди 4 години

Цирк, нов епизод. Сега като драсне в чужбина като преследван и елате го търсете. Може да си намери работа в някоя пристижна фирма с това досие.

1

Активист на БКП

преди 4 години

Цирк ГЕРБ в действие...