23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Ти или си *** или си много ***.Хотела догодина пак ще има "нов" наемател и те така ............Като да си продадеш фирмата с дълговете на лилав българин от маалата.

22

Анонимен

преди 4 години

*** така и нИ разбра че сам се прецаква на изборите а после цвили в интернет.Прости чесъни провинциални ще ви *** докато ви изтръпнат простите кратуни.ПускайтИ за БокУ бюлИтИнкитИ и после ........олилййй-въйййй.П.П. Тези които ще попитат каква е връзката с горният случай и Тиквата по-добре да си разбият главата в първата бетонна стена.Ще направят добро и на себе си и на останалите българи.

21

Анонимен

преди 4 години

безщетенията да се търсят от новия собственик. Поема активите и пасивите...Хотелът няма нов собственик, а само нов наемател, който не е влизал в търговски отношения с измамените.

20

Ти да видиш..

преди 4 години

Обезщетенията да се търсят от новия собственик. Поема активите и пасивите.И защо хотела не работи ? Да не е перачница на пари ?

19

Анонимен

преди 4 години

яко камъни по стъклопакета на хотела---Абе, хора, не четете ли, че хотелът е нает от други хора, които нямат нищо общо с измамата на предишния? Яко камъни по тях е яко умно, та да имаш яко главоболия и още по-яко да платиш и смяната на стъклата.

18

Гашо

преди 4 години

Ами аз ако съм, ще се раздават яко камъни по стъклопакета на хотела. Една витрина и си избил резервацията. *** кухи

17

до кога

преди 4 години

При цяло министерство на туризма и толкова много чиновници и контролни органи народа продължава да е мамен,без последствия за измамниците...

16

Totenkopf

преди 4 години

Някои си хвърлят пачките от балкона, други ги хвърлят в резервации на несъществуващи хотели. Хахахахахахах ще се пръсна, тъпi селяни-чесъни, овчари простu.

15

Анонимен

преди 4 години

Бг цирка няма спирка...По същия начин преди време ме измами чиста германка, в чийто пансион нощувах от една година (!) по работа. Примоли ми се да й платя за следващия месец предварително, и то писмено. На място се оказа, че пансионът е поет от други хора и е започнат ремонт. Измамила е и много други хора. Безнаказано, защото сумите са малки. Чиста русичка германка.

14

123

преди 4 години

Бил съм в този хотел преди две години на база "ол инклузив" , беше пълна пародия.

13

www

преди 4 години

СИГУРЕН СЪМ ЧЕ НЯМА ИНСТИТУЦИЯ КОЯТО ДА РЕШИ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ - ВПРОЧЕМ НИКОЯ ИНСТИТУЦИЯ НЕ ПРАВИ НИЩО ОСВЕН ВСЕКИ МЕСЕЦ ДА СИ ВЗЕМА ЗАПЛАТАТА....

12

Анонимен

преди 4 години

Ангелкова какво каза по въпроса, или и тя е неоткриваема в Гърция на почивка.Държавата цирк.Очаквайте само след година 0 туристи, ударихме ниво Сомалия.

11

анон

преди 4 години

Тия са за взривяване!

10

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

На времето баща ми казваше... едно нещо излезе ли веднъж от джобът ми, вече НЕ е мое...

9

Анонимен

преди 4 години

Бг цирка няма спирка .....................ХА-ХА-ХАПишман-хАКЕРА освободен.Не бил много веиновен.Подписка....................ХА-ХА-ХАНа Боко цирка няма спирка.

8

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се знаят имената на тези собственици, а също и къде и какво имущество имат.

7

...

преди 4 години

Леле мале! Мене БГ морето ме загуби така още 2007г Златни пясъци резервация 50% платена отивам на датата и ми казват ами то стай няма елате пак след 3 дни!? Викам ами върнете ми парите! Ама още ги чакам тея пари! Но виждам, че това все още е така! Не са се изменили много много нещата! Та затва да ви посъветвам! НЕ ХОДЕТЕ НА БЪЛГАРСКОТО МОРЕ! ИМА МНОГО ПОЕВТИНИ И ПО-ДОБРИ И ПО-ГОТИНИ И ПО-ХУБАВИ ДЕСТИНАЦИИ!!! ПРИ ТОВА В СЪСЕДНИ БЛИЗКИ ДЪРЖАВИ!!!

6

Анонимен

преди 4 години

къде е оня кадър дето говори че пропагандата против нашето море е била твърде груба?

5

Анонимен

преди 4 години

И след Освобождението е било същото и през Средновековието е било същото, на бай *** му дай винаги такива неща.Христо Ботев: "У нас нормалните ги смятат за луди"П. Славейков: "Не народ, а мъpшa"

4

амхю

преди 4 години

Да отидеш на море в Китен... и да платиш на хотел... бате, ама ти с всичкия ли си?