13

Анонимен

преди 4 години

Тикволандия газ ще купува от Ердоган паша защото тиквунчетата са много умни хора поне за такива се имат а аз им се смея но те не могат да разберат,че им се смея на простотията и селянията.

12

Z

преди 4 години

Някакви платени мекерета се опитват да ме убедят, че руския газ е опасен за нац. ни сигурност! Хехехе... абе ей, ***! Не сме с издухани американски мозъци да вярваме на глупостите ви! Американските доставчици са враговете на България, както с Мариците и златодобива!

11

Анонимен

преди 4 години

Dо 10 истината - Истината е, че тогава Украйна посред зима спря газта на цяла Европа с претенцията, че трябвало да получава по-високи такси за пренос. От 1991 г до 2006 г. Русия спонсорира с около 80 милиарда долара Украйна с изключителни ниски цени на газта. Накрая на руснаците им писна и им вдигнаха цената

10

kireza

преди 4 години

АМЕРИКАНСКИЯТ ГАЗ Е РЕШЕНИЕТО,ВЪВ ВСЯКА НЕГОВА МОЛЕКУЛА ИМАЛО ДЕМОКРАЦИЯ...КРАВАРИТЕ ЩЕ ГО КУПУВАТ ОТ РУСИЯ,ДОБАВЯТ МУ ДЕМОКРАЦИЯ,ЦЕНАТА СТАВА ДВОЙНА,НО ЗАТОВА ПЪК СЪС СИГУРНА ДЕМОКРАЦИЯ...КАКТО КАЗВАШЕ БАЙ ***,КЕЛЕПИР БЕ ДЖАНЪМ,НО КАКЪВ?ДЕМОКРАТИЧЕН КЕЛЕПИР ЗА КРАВАРИТЕ....

9

Анонимен

преди 4 години

Това, което виждам ясно, е че се избират все скъпи решения - ВЕИ-тата бяха едно скъпо решение, което натоварва държавата с 300 милиона годишно, конекторите с Румъния, Гърция и Турция струват най-малко 1 милиард, американският втечнен газ е с неясна перспектива, така че след няколко години ще се види по-ясно де е Киро на кирия и излизат ли ни сметките

8

Русия

преди 4 години

Намерете си друг доставчик бе.

7

така се прави

преди 4 години

Руска газ трябва да се получава само при условие че е по-евтина.За енергийната сигурност трябва да имаме работещи други източници.Когато имаме други източници, Русия ще преговаря за цената.

6

истината

преди 4 години

Всъщност най-несигурния газ е руският. По времето на Сергей Станишев, председател на БСП и руски гражданин през зимата в най студения месец на 7 януари 2009 г. Русия спря доставките и не заплати никакво обезщетение. Би било престъпна грешка да се оставим в ръцете на Русия за енергийната ни сигурност.

5

Анонимен

преди 4 години

Руският газ осигурява енергийна сигурност. Другите газове са несигурни, случайни. Катарският газ е несигурен, азерският, шистовият, американският - несигурни.

4

Анонимен

преди 4 години

тръба от космоса, това е диверсификация

3

Професор

преди 4 години

Да е жив и здрав Генерал Борисов! Газ вече има диверсифициран. Ще купуваме газ от Турция. Русия вече няма думата. Само Ердоган и Генерал Бойко Борисов! Газта пак е руска ама на тръбата ще има полумесец!

2

Анонимен

преди 4 години

Зелените комунисти направиха всичко възмжно да не търсим и да не добиваме газ на Българска територия. Тъ рече Масква!

1

Шменти капели

преди 4 години

Тези от ГЕРБ са из*ро*до!!!! Спряха Южен поток, а сега сънуват газ, ****ло*умници!