19

До 20 е да

преди 4 години

Личи си че си глупаво и посредствено ***. Радев прати на конституционния съд разпоредби, които изобщо не засягат обекти с национално значение, каквато е магистрала Хемус. Така че първо малко се грамоти и тогава коментират. Иначе харчиш пари на вятъра на работодателя си.

18

Гицка Шушанова

преди 4 години

Пътят Русе-Букурещ е много натоварен и втори мост е нужен. Друг е въпросът дали двете страни ще се разберат. Будапеща има десетина моста над Дунава и са добре.

17

e да

преди 4 години

ама Румбата Радев и удари на Хемус балтията като прати закона за отчуждаване на конституциония съд.Сега чакай 2 години

16

И АЗ

преди 4 години

И аз искам Държавата да ми даде право да построя Мост на Дунав и да прибирам Пари .Защо не се направи една томбола по ЕГН ? Така е Справедливо . Мога също да направя Частна Здравна Каса и то ще ви прибирам по 7% ? ОЩЕ ?

15

Анонимен

преди 4 години

Теъи Юинвеститори" са толкова инвеститори колкото и Гинка-ЧЕЗа.Кой нормален човек с пари ще дойде в КОПТОРА Бг където нормативната бза се сменя по 10 пъти годишно???НИКОЙТова пка е някаква схема от типа "ден година храни" на някакви *** пискюликоито не си дават сметката че като падне Тиквата от власт и ще има конфискации и национализации до безкрай.

14

Активист на БКП

преди 4 години

И да грабят от такса преминаване после !!! Обърнаха на бащиния държавата !!! Национализация !!!

13

Има 2моста

преди 4 години

Кво искат,да вземат пари от държавата.Това ли са новите точки.При построени моста единия въобще не се ползва

12

панчо

преди 4 години

тунел под шипка ли?разсмяхте ме тази дъвка се дъвчи от праисторически времена

11

Ник

преди 4 години

"Между българи и Румъния..." Българите вече нямат ли държава? Отписахте ли ни,като държава? Как така между българи и Румъния? Бъркате ли или...няма да се учудя.

10

хъша

преди 4 години

дунав мост изглежда като военно съоражение от преди няколко световни войни с много малък капацитет и в много лошо състояние като настилкав нормална страна трябваше да е извън стандартите и извън употребаот най малко 2 моста и 2 тунела имаме нужда с 50 год.закъснение и още 50 до като се изградят само половината

9

бай ганю

преди 4 години

за 2050-та год.ли се има предвид?ех мечтиии ....поредното чесане на езици което ще остане без покритие типично в наш балкански стил

8

добруджанец

преди 4 години

Какъв мост иска Найденов?Първо,син на човек от Окръжния комитет Силистра 2Има изграден мост но българите бяха толкова ***,че построиха моста край Силестра,но не се използва,румънците искали по висока таска. 3когато е строен моста-преди10години,така е направен че не може да се ползва защото не са били уредени други въпроси-трасе,цена,и нашите пак са набутани.Както винаги,недомислена работа.Но има мост край Силистра да си оправят нещата.Румънците са си позволили повече да обикаля трасето,наш

7

Я, па Я

преди 4 години

Моста има дефекти, който са свързани с товаримоносимостта. Но даже и да е перфектен когато до него няма път а и тези пътища които ги има са в окаяно състояние за какво развитие да се говори въобще. Северозапада вече е умрял, никакви инвестиции няма да помогнат вече. Положението е трагично, никой няма да инвестира без държавни отстъпки в данъци и данъчни ваканции, опрощаване на задължения и специални регионални регулации за привличане на хора и инвестиции. Но ЕС има правила които не позволяват.

6

Анонимен

преди 4 години

Обновяваме градовете, инвестира се в детски градини, училища, социални и здравни заведения", каза Аврамова.Късно е либе за китка хора не останаха.

5

Гост

преди 4 години

Аврамова, ти знаеш ли, че между град Лом и село Долно Линево /и двете са в Северозапада/ преди повече от 10 години от Румънска страна има построено пристанище за ферибот и прекрасен път до него?! От наша страна няма нищо, а няма и да има!

4

Стою

преди 4 години

Добре де, щом искат да строят частни фирми нека строят. Държавата не трябва да ги бави въобще, да почват веднага...

3

Да допълня...

преди 4 години

ГЕРБ и Борисов построиха и промениха европейска България за ужас на социалистите.

2

Идея

преди 4 години

Според мен трябва да се направи един мост в Силистра и също един магистрален път Силистра - Балчик.В Балчик ходят купища туристи от Букорещ. Нека улесним хората!

1

Един

преди 4 години

"Частни инвеститори искали да строят мостове над Дунав" - щях да съм много изненадан ако искат да строят мостове под Дунав :)