13

Анонимен

преди 4 години

И най вече завършване на начално образование на бг-журналистите! Щото това са правописни, синтактични, морфологични а и логични и прочие грешки!Интересно дали ежедневния каруцарски на online версията ще се смени със сериозен български, като при това не изключвам употребата на метафори, ирония или други познати трикове.

12

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега, освободете се от шайката и започвайте! Тук има толкова работа за разследваща журналистика, че и сегашните студенти ще се пенсионират, докато се разкрие всичко!

11

Мъка

преди 4 години

***, то комунизма не си е отишъл Ва, бащите им крадоха, рушвет де, по Тодоров време, след демокрацията, кой лихво точки, кой с пари си за купиха жилища, земи и сие, назначиха си с пари децата на държавна и продължи покупка-продажбите им. По соца жилище за 20 х. Лв. И ремонт около 10,20 или 30 х. Лв, при заплати 100 и 170 лева, как е, добре, че от войни тук родителите им, а сега искат *** и сие за 50 х. Лв. При заплати 3,4 хил. Лв. Как е? Кой е прецакани, без партия, без връзки и комунистите

10

До циник

преди 4 години

В Германия има свобода на медиите и те са непрекъснато критични към управлението! И това специално в ARD и ZDF е нещо като неписано правило. Това, че не кореспондират с твоята простащина и псувни, не ги прави по-малко демократични. Само по-културни.

9

Циник

преди 4 години

Виртуалната свобода вече е смазана, както и уж конституционнопо право за свобода на словото и убежденията.Ярък пример е този сайт...Поръчкови материялчета... злобна цензура... така щото да ви заповядат кого да обичате, и кого да мразите... Да ви "научат как да мислите" та да е удобно за властимащите!

8

Циник

преди 4 години

В Германия - отдавна (от 46) насам - няма свободни медии... Изданията са в ръцете на американски евреи... Но напоследък става още по-зле... стремежа е още в зародиш, да се смаже всеки глас позволил си да критикува правителството... на съдебно преследване подлежи всеки написал хасботшафтен(съобщения на омразата) всеки усъмнил се от ползата от африкански, арабски.. и прочие роми. Не се опитват - да потърсят истинските причини за тях.. а "борят последствията" виртуалната свобода вече е смазана

7

Вилхелм

преди 4 години

Те такова животно като "свободни медии" просто няма и ЦК на ЕК го знаят много добре просто тия пари ще потънат в техните си НПО-та това ще стане важното е да има дъвка и локуми-подпомагане на "свободните медии " !

6

До 2

преди 4 години

Много ми е интересно кво ли работиш, ако нещо изобщо. Но съм убеден, че го правиш само за чест и слава. За заплащане не ти се занимава, ти си над нещата!

5

Пустиняк

преди 4 години

Добра идея, но за независим разследвания в бг не са необходими само средства, а и журналисти, които имат смелостта да ги направят. Такива в бг вече няма. Има само *** на властта, които нямат топки за нищо. Пишат се профански статии от по два реда, за мат'риала толкова, той и без това се уморява и нервира, ако трябва да чете повече от три реда.

4

Анонимен

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ ДАВА 40 МИЛИОНА СРЕЩУРАЗСЛЕДВАЩАТА ЖУРНАЛИСТИКА

3

Анонимен

преди 4 години

Създават единна армия, сега и пропагандния апарат. Намирисва на четвърти райх. В това време колониите си правят прайдове и си пеят одата на гадостта.

2

муахаха

преди 4 години

"за независима журналистика" - интересно как точно си независим, като някой ти плаща за това, т.е. си тотално финансова зависим - та това е зависимост от най-лош вид!

1

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Това е Комунизмът, когато Държавата Плаща на Всички, за да са й послушни слуги!! Субсидии за Религия, Журналистика и т.н. в Свободни и Демократични Системи няма!