21

Кристиян

преди 4 години

До Sicht PunktИрландия има 10% данък (като нас)Черна Гора -9%Унгария -9%Кипър - 12.5%Малта-7.5%Швейцария -16.5%, ДДС -2 до 7%Остров Ман - 0%Дубай -0%

20

Из Библия

преди 4 години

Марк 12:14. Те дойдоха и Му казват: Учителю, знаем, че си справедлив и немариш за никого, понеже не гледаш на ничие лице. а истински поучаваш на път Божий. Позволено ли е да се дава данък кесарю, или не? Да дадем ли, или да не дадем?15. А Той, като знаеше тяхното лицемерие, рече им: що Ме изкушавате? донесете Ми един динарий да го видя.16. И ге донесоха. Тогава им казва: чий е този образ и надпис? Те Му казаха: на кесаря.17. Иисус им отговори и рече: отдайте кесаревото кесарю, а Божието Богу.

19

Кристиян

преди 4 години

Знаяи 8 години са имали допълнителни оборотни 1.6 мил долара.Е, явно нещо биха изкарали от тях.В Австралия цените на жилищата се качват поне по 10% годишно и данъците са високи - 42%, хубаво е да имаш оборотни пари.Хитреци !

18

Анонимен

преди 4 години

Прави са ! Длъжен си да плащаш всевъзможни данъци,такси и тн , а държавата не ти е длъжна нищо ! държавата са 10% ,които източват всичко и се подиграват на овцетовнасяш внасяш ,а онея грабят

17

Анонимен

преди 4 години

Ами и българската православна църква споделя схващането, че според библията не трябва да се плащат данъци на държавата и не плащат за нищо, макар да въртят някакви бизнеси. Но пък библейските текстове не противоречат да получават от държавата субсидии и да им се плащат натрупаните дългове.

16

Анонимен

преди 4 години

Ако направят нова религия на вярващите, че Бог е против данъците, сигурен съм, че много бързо ще привлече последователи.

15

Анонимен

преди 4 години

Вярата на хората трябва да се уважава, не трябва да посягаме на религиите. И аз споделям същата вяра без да съм религиозен и да търся текстове в библията.

14

Библиофил

преди 4 години

Как да няма, 10% плосък данък, черно на бяло си го пише във всяка библия.

13

Sicht Punkt

преди 4 години

Най - социалните държави, привличащи най - много хора, са с най - високи данъци- скандинавските държави, Дания, Германия, Швейцария ..., тези с най - ниски са най - бедни и кълвачите там умират от глад. Данъка е основата върху която се гради цивилизованата държава. Без данъци отиваме към първобитните общества, където всеки се е борил за мръвка. Който не плаща данък, няма право да ползва придобивките на съвременото общество!! ФАКТ НЕУСПОРИМ!!

12

Не ни занимавайте с

преди 4 години

Вова знае какво прави!

11

баба Ванга

преди 4 години

Споко, Вова Путин има грижата за Русия, Америка ще се унищожи сама!

10

бай ганю

преди 4 години

от давана няма върховенство на библия а има върховенство на конституциямай са изостанали да разберат в коя година живеятпо тази логика всеки готвач поглеждайки в готварската книга може да претендира че това важи и за него

9

Я па я..!

преди 4 години

Не ни занимавайте с глупости.Дайте нещо за Путин.Кога ще унищожи Америка ?

8

Циник

преди 4 години

Кесар... Титла дадена на хан Тервел за спасунието на Европа - от арабската напаст... само стъпало по-ниско от императора...Данъците като замисъл - са нужни на хазната... В последните години - такива като Меркел се гаврят с данъкоплатците си - хвърляйки тежко изработените им пари в ненаситните морди на африкански и арабски кафъри!

7

House M.D.

преди 4 години

Колега, червенотухлениците нарушават всичките 10 заповеди.Умен човек е този съдия. Задължил ги е да отдадат кесаревото кесарю. Защото всяка власт е от Бога. Само тази на червенотухлениците е от червенотухлената. Затова те прославят Св. Троица Мордохай-Енгелс-Улянов и четат св. Писание Капиталът.

6

Бай Иван

преди 4 години

Нашите *** сигурно затова не плащат данъци.... чели са библията явно

5

Анонимен

преди 4 години

То в библията също не пише ,че с кръв не бива да се взема властта,но комунистите го сториха и избиха много свещенници и други,опълчили се срещу едно зло....В библията има седем божи заповеди,които не са спазени от червените терористи.

4

Анонимен

преди 4 години

И католиците четат така Библията- пише да не пожелаваш жената на ближния си, но не пише нищо за момченцето на ближния.

3

ПроСоТо

преди 4 години

щуротия!Мислех че пръв ще отбележа,но видях ,че са го споменали:-"Отдайте Божието Богу,Кесаревото-Кесарю" отговорил Исус,когато го попитали дали требе да плащат данъци......Въпроса не е дали да плащаш данък на държавата!...Въпроса е така наречената "държава" КАКВО ПРАВИ С ТВОИТЕ данъци?!!!!Ако тя (държавата) ги използва за това да брани ТВОИТЕ интереси,да въвежда ред и справедливост,тогава ДА!..-Да плащаме!!Но ако Мутри използват данъците НИ за да си пълнят гушите,то..НЕ,благодаря!

2

Totenkopf

преди 4 години

Да бе искрено вярвали, ама друг път и аз да дължа, 1.6 млн. долара и аз ще вярвам в квото трябва, ама тоя съдя хич не е бил ***, то ако всеки така отказва да си плащам то държавата трябва да се закрие.