51

Анонимен

преди 4 години

България си е много добре. Още някоя друга годинка и ще стане съвсем ОК. Проблема е че голяма част от хората пият доста, което води до спадане на серотонина и съответно стават агресивни, нямат желание за работа и изпадат често в депресии. Продължават да пият та да потушат депресията и кръга се затваря, все им е зле, спада работоспособността, желанията и т.н. Съответно почват с теориите за онова време, Русия, Космоса, Ес, Краварите, и най-вече гадните *** и ИТ-та които даже взимат заплати

50

Анонимен

преди 4 години

До До 49Виж ся обаче пак си избрахте Боко и пак ще го изберете това заслужавате.

49

Анонимен

преди 4 години

Ами не купувайте бензин като е толкова скъпо. Някои си мислят че като сме в ЕС и НАТО заплатите в бг ще са по-високи от Швейцария. ЕС и НАТО никога няма да го допуснат щото хората им ше избягат и ще се заселят в бг. Ние обаче сме най-умните и най-красиви и сме в ЕС и НАТО.

48

До 49

преди 4 години

Македонците са на светлинни години пред нас.Хората имат пътища,качествени хр.стоки,евтини горива и здравеопазване.Ние сме африканците на Европа.

47

1357

преди 4 години

В Турция дизел струва 1.98 лв/литър.Ако има начин само от там ще зареждам.На нашите мутри пари хич не ми се дават.

46

Анонимен

преди 4 години

А колко са на тази средна нетна заплата от 937,40 лв.? Трябваше данните да са на минимална работна заплата. Все пак, тя е постоянна, а не плаваща като средната.

45

Наблюдател

преди 4 години

В Швейцария не се налагат ремонти 3 месеца след ремонт. Заплатата според работата.

44

инженер

преди 4 години

Е това за Турция не съм съгласенна времето като инженер ми плащаха 250 лв отидох в Турция и започнах на стартова 3000$ (местните инженери взимаха 5000) при цена 2.2 тогавашни лирикурса беше приблиззително лира долар

43

rusnak

преди 4 години

Верно?.... Каролев твърди че няма бедни.

42

Анонимен

преди 4 години

Швейцария имат огромен външен дълг, нямат армия, никой не ги напада и без НАТО и са валутна печатница без валутен борд.

41

Анонимен

преди 4 години

Напишете статия за несъстоятелността на шистовата индустрия добре, че не си отровихме почвата и водите за тази нерентабилна технология както настояваха еничарите.

40

Анонимен

преди 4 години

Тези статии не са много полезни, все се сравняваме с 20-те най-богати държави и се изкарваме най-бедни и нещастни. Стига мрънкане и неблагодарност, живеем на едро прекрасно място с труд и търпение и тук може да имаме чудесен живот. Аз например предпочитам България пред 95% от останалите държави, и се радвам че съм родена тук. Не е задължително всеки да е с кола, когато мога си ходя пеш или ползвам градския транспорт, удобно е, без нерви, и евтино.

39

Анонимен

преди 4 години

E, какво да се прави, швайца не е живял в комунизъм.

38

Анонимен

преди 4 години

Срещам по-добро отношение от датчани в Копенхаген, отлколкото българи в София, а уж тряваше да сме братя и да сме на едно. Еми ДГД!!!!

37

34

преди 4 години

Но знаеш ли, кое не е лесно? Да нямаш 50 лева за храна и да знаеш, че всичките ти познати нямат 50 лева да ти дадът, за да изкараш седмицата. Или да нямаш 500 лева, за да наемеш адвокат, когато шефа просто те зирита, защото си поискал 4 дена, вместо 3 дена отпуск.Или да бачкаш по 14 часа на ден и да знаеш, че човека на собственика в инспекцията по труда, вече му е казал кой е пуснал оплакване и да трябва, да си събираш багажа, защото проверката няма да установи нищо ...Приказки ... лесни.

36

Анонимен

преди 4 години

В Венецуела на цената на един хлаб можеш да си купиш много повече бензин от един швейцареца, така че ако търсите отговора къде може да си купите най голямо количество безин.?Отговора е *** Венецуела.

35

Инженера

преди 4 години

До Анонимен 14В Русия средната заплата е около 40 000 Рубли, а литър 95 е между 38 и 45 Рубли. Т.е. малко под 1000л, което е два пъти по-високо от нашите 454

34

Анонимен

преди 4 години

До До 27Неее не не не.Виж ся - Ако вземеш 100 000 лева от банката, вземеш си С класа на изплащане, правиш се на чок-газар, за 5 месеца и ти ще се чувстваш в топ 1% на държавата, ама после ще паднеш мнооооооооооооого яко :)

33

Анонимен

преди 4 години

"Работите за 500 лв. защото манталитета (чипа) ви е такъв. Когато си смените чипа, ще установите, че феодализма е свършил отдавна и вече не се налага да пълзите в краката на местния дерибей."Лесно ти е на теп да го кажеш, при положене, че имаш 300 обяви за работа, публикувани в последния час, само за твоята специалност. Лесно е, че ако те уволнят, няма да те нагрочат и никога, да не те вземат на работа в София. Лесно е, когато съдията и часника не са братовчеди.

32

Българин

преди 4 години

И какъв точно е смисъла да го пишете това, за нас нещо променя ли се ?!